Mi a neved? B4C0NW1ZRD???Digitális Utazó Iskola  -  2020. 06. 03.

Túl a 100 megtartott digitális pénzügyi tanórán, kezdek belezavarodni a nevekbe, mégis mindig nagyon feldobnak. Az már nem okoz gondot, hogy a „Kenyér” nevű diákot felszólítom, de B4C0NW1ZRD-nek mit mondjak? A Discord felületén arcot nem látok, csak nevet, vannak nagyon érdekes és vicces profilnevek és szuper profilképek is. Nagy élmény volt, amikor Spongyabob Patrik profilképének magyaráztam az internetes vásárlás ismereteit. Elhihetitek, elég szürreális volt, de tovább gondolva, eljátszottam a gondolattal, hogy lehet, hogy éppen Rák Úr küldte Patrikot, hogy ismerje meg ő is a pénzügyekkel kapcsolatos ismereteket. :)

Tovább
Wingardium LeviosaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 27.

A sok-sok egymást követő tanóra után igencsak álmatagon pislákolok. Ernyedten hajtom le fejem a lecsukott laptopra és azon gondolkodom, milyen jól is esne fáradt testemnek és lelkemnek egy jó pofa vajsör. Szemeim lassanként lecsukódnak és képzeletem tovaszáll Harry Potter varázslatos világába. Úgy érzem, felköthetném a gatyámat, ha Roxfort diákjai jelentkeznének be a Digitális Utazó Iskola pénzügyi tanóráira.

Tovább
MZ/X jelentkezz, jelentkezz!Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 20.

A Pénziránytű - BankVelem családhoz tartozik köbükunokai fokon 500 huszonegyedik századbeli rokon. A Z és Alfa generáció tagjai, félretéve az atomkori történelmet, tűkön ülve izzítják időkibővítő készülékeiket a következő adáshoz.

Tovább
"Apa kezdődik!" A 19. héten is sokfelé "jártunk"Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 13.

Délelőtt 10 óra van. Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal tekintenek vissza rám a csillogó gyermekszemek és várják az óra kezdetét. Pénzügyi tanóra?! Hm. Mégiscsak jobban hangzik, mint az igeragozás.

Tovább
Virtuális utazás a pénzügyeim körül, nagy sikerrel indultunk a 18. hétenDigitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 05.

5 év, 450 iskola személyes meglátogatása után a vírus nem állhat az utunkba, most digitálisan folytatjuk az országjárást.

Tovább