Ősszel is nagy sikert aratott a Digitális Utazó Iskola!Digitális Utazó Iskola  -  2020. 11. 13.

A pénzügyi oktatást házhoz visszük a digitális térben, 2021-ben is szárnyalunk tovább!

Tovább
A digitális utazó iskola szárnyakat ad!Digitális Utazó Iskola  -  2020. 10. 08.

Nagy sikerrel elindultunk, jó újra látni az osztályokat!

Tovább
Idén ősszel is indul a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola Digitális verziójaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 09. 04.

A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola 2015. óta járja az országot évente 100 intézménybe ingyenesen eljuttatva a pénzügyi ismeretek alapjait. Jelen járványügyi helyzetben digitálisan utazunk tovább, így a mindennapok oktatását megszínesítjük izgalmas és játékos pénzügyi témákkal digitális tanórák keretében!

Tovább
7 hét alatt 135 alkalommal tartottunk Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola digitális pénzügyi tanórát Digitális Utazó Iskola  -  2020. 06. 12.

A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola Programunk, a karantén ideje alatt sem állt meg, hiszen fontos célul tűzte ki, hogy megalapozza a gyermekek pénzügyi tudatosságát, így a digitális térben folytatta tovább a diákok pénzügyi oktatását.

Tovább
Nyomozó, aki bankjegyet hamisít? Kizárt! Mentsd meg őt, különben bent ragadsz te is! Digitális Utazó Iskola  -  2020. 06. 10.

Így a tanév vége felé is töretlen sikerrel dübörög a Pénziránytű-BankVelem Digitális Utazó Iskola. Nagyon szeretjük, hihetetlenül motiváló a gyerekek lelkesedése a pénzügyi téma iránt. Rengeteg vicces élménnyel gazdagodunk, sok igazán jópofa dolog hangzik el a pénzügyi tanórákon. Felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon megmarad a tudás és a lelkesedés az órák után is? Vajon mennyi értékes információt sajátítanak el a diákok? A kérdés megválaszolására Vörös Csenge, Pénziránytű-BankVelem utazó pedagógusunk fejlesztett egy különleges online szabadulószoba játékot, ami hihetetlen izgalmas szórakozást ígér a gyerekeknek. Nem, nem Sherlock Holmes a főhős, ő a mi pénzügyi nyomozónk és nagy sikert aratott az elmúlt heti premiere. :)

Tovább
Mi a neved? B4C0NW1ZRD???Digitális Utazó Iskola  -  2020. 06. 03.

Túl a 100 megtartott digitális pénzügyi tanórán, kezdek belezavarodni a nevekbe, mégis mindig nagyon feldobnak. Az már nem okoz gondot, hogy a „Kenyér” nevű diákot felszólítom, de B4C0NW1ZRD-nek mit mondjak? A Discord felületén arcot nem látok, csak nevet, vannak nagyon érdekes és vicces profilnevek és szuper profilképek is. Nagy élmény volt, amikor Spongyabob Patrik profilképének magyaráztam az internetes vásárlás ismereteit. Elhihetitek, elég szürreális volt, de tovább gondolva, eljátszottam a gondolattal, hogy lehet, hogy éppen Rák Úr küldte Patrikot, hogy ismerje meg ő is a pénzügyekkel kapcsolatos ismereteket. :)

Tovább
Wingardium LeviosaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 27.

A sok-sok egymást követő tanóra után igencsak álmatagon pislákolok. Ernyedten hajtom le fejem a lecsukott laptopra és azon gondolkodom, milyen jól is esne fáradt testemnek és lelkemnek egy jó pofa vajsör. Szemeim lassanként lecsukódnak és képzeletem tovaszáll Harry Potter varázslatos világába. Úgy érzem, felköthetném a gatyámat, ha Roxfort diákjai jelentkeznének be a Digitális Utazó Iskola pénzügyi tanóráira.

Tovább
MZ/X jelentkezz, jelentkezz!Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 20.

A Pénziránytű - BankVelem családhoz tartozik köbükunokai fokon 500 huszonegyedik századbeli rokon. A Z és Alfa generáció tagjai, félretéve az atomkori történelmet, tűkön ülve izzítják időkibővítő készülékeiket a következő adáshoz.

Tovább
"Apa kezdődik!" A 19. héten is sokfelé "jártunk"Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 13.

Délelőtt 10 óra van. Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal tekintenek vissza rám a csillogó gyermekszemek és várják az óra kezdetét. Pénzügyi tanóra?! Hm. Mégiscsak jobban hangzik, mint az igeragozás.

Tovább