A PontVelem Okos Program tagjaként továbbra is lehetőséged van jótékonykodni is! Te már ajánlottál fel pontjaidból valamelyik nemes célra? Bármikor megteheted újra, hiszen adni mindig öröm! Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak!

Jelenleg négyféle jótékony célra van lehetőséged pontokat felajánlani! Van három olyan cél, amelyekre a Máltai Szeretetszolgálattal együtt gyűjtünk, illetve támogathatod az iskolád alapítványát is, hogy elérje a célját! Bármennyit adhatsz, akár egy pontot is, a lényeg, hogy tegyünk jót azokkal is, akik rászorulnak a segítségünkre. Ha hozzájárulsz, megjelenítjük a nevedet az adományozók listáján, valamint Te is megoszthatod a facebookon a barátaiddal eme jócselekedeted!

Diák, osztály, csoport, tanár, bárki adományozhat, mert adni jó!
Támogasd a rászorulókat, adj nekik egy esélyt, legyél a hősük!

Varázsolj mosolyt egy társad arcára! A PontVelem Okos Program tagjaként lehetőséged van karácsonykor is jótékonykodni! Itt most nem a pontjaidra számítunk, hanem tárgyi adományaidra!

Jótékony célok

300 mozgáskorlátozott nyári táboroztatása

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A legtöbb ember sajnálattal tekint egy kerekes székben élő emberre, fogalma sincs arról, mit mondjon, vagy mit tegyen az adott helyzetben. A mindennapok során láthatatlan falak zárják el őket a többségtől, bizonyos értelemben ők is kirekesztettek. A Máltai Szeretetszolgálat nyári táborában rengeteg szabadidős programot, találkozót és sport - versenyt szerveznek nekik, hogy növeljék önbizalmukat és segítsék beintegrálásukat a társadalomba! Segítsd Te is adományoddal a mozgássérülteken!

Adomány utalása
Erre a célra eddig 547 580 Pontot gyűjtöttünk össze.Ebből 403 152 Pontot juttattunk el a szervezetnek.Eddigi adományozók

Adj szemüveget, adj éles látást!

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a rászoruló családok gyerekeinek ingyen elkészíti a szemüveget. Szépet, aranyosat, ami jól áll nekik. És persze olyat, amivel élesen látnak. A tiszta látás nagyon fontos. Szerinted is? Akkor segíts velünk!

Adomány utalása
Erre a célra eddig 108 867 Pontot gyűjtöttünk össze.Ebből 45 982 Pontot juttattunk el a szervezetnek.Eddigi adományozók

Focikapu a máltais focista gyerekeknek

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai évek óta fociznak olyan gyerekekkel, akik rossz lakhatási körülményeikből adódóan nehezen tudnak otthon tanulni és emiatt rosszabbul teljesítenek az iskolában. Focizni azonban csak az mehet, akinek kész van a házi feladata! Amióta a legszegényebb telepeken focicsapatokat szerveznek, az ott élő gyerekek egyre jobb tanulók, nem lógnak ki a sorból és az osztályban is egyre több barátjuk van! Támogasd Te is pontjaiddal a Máltai SE focistáit!

Adomány utalása
Erre a célra eddig 17 192 Pontot gyűjtöttünk össze.Ebből 6 526 Pontot juttattunk el a szervezetnek.Eddigi adományozók

Iskolai alapítvány

Még nincs megadva

Szeretnéd tudni, hogy éppen mire gyűjt az iskolád alapítványa? Ha regisztrált PontVelem tag vagy, lépj be a weboldalra! Amennyiben nem, regisztrálj Te is! Utalj iskoládnak pontokat, ezzel nemcsak iskolád, de Te is jól jársz!