Tegyél környezetünkért, gyűjtsd a használt elemeket, kis akkumulátorokat és a mobiltelefonokat! Szorgos munkádat mi értékes pontokkal jutalmazzuk! Gazdálkodj gyűjtött pontjaiddal, váltsd be őket szuper ajándékokra a PontBoltban vagy adományozd őket a rászorulóknak!

Hogyan gyűjthetek pontokat a PontVelem Okos Programban?
Használt elemek és kisméretű akkumulátorok

Óvd környezetünket, gyűjtsd a használt elemeket és kisméretű akkumulátorokat, ezzel gyarapítva gyűjtőpontjaidat! Váltsd be a pontokat szuper cuccokra és élmény ajándékokra a PontBoltban!

Tovább
Használt mobiltelefonok

A kidobásra ítélt mobiltelefonokat is gyűjtheted a remek ajándékokért cserébe! A gyűjtés roppant egyszerű! Beviszed az iskolába a hulladék mobiltelefont és máris kapsz érte egy értékes kupont.

Tovább
GyűjtsVelem Olajat! Program

A PontVelem Okos Program használt háztartási sütőolaj gyűjtést indít (továbbiakban: GyűjtsVelem Olajat! Program) első lépésben egy pilot projekt keretében, meghatározott iskolákban. Köszönjük, hogy a segítségeddel a begyűjtött használt sütőolaj újrahasznosulhat a Rossi Biofuel Zrt. feldolgozásával!

Tovább

Kedves Kapcsolattartó Tanár!

Az alábbi oklevél kinyomtatásával és kitöltésével elismerheti a tanév során aktívan gyűjtő diákok tevékenységét. Letölthető és kitölthető oklevél aktív hulladékgyűjtő diákok részére:

Tájékoztató a szelektív gyűjtés feltételeiről: