Országunkban a koronavírus miatt kialakult helyzet a PontVelem Okos Programot is érinti. Folyamatosan figyeljük a hivatalos rendelkezéseket és ezek nyomán hozzuk meg döntéseinket.

A tavaszi időszaki hulladékgyűjtő verseny sajnos ebben a tanévben az iskolai bezárás miatt nem megvalósítható, így legközelebb 2020. őszén várható újabb gyűjtőverseny, amely során értékes díjazásban részesülhetnek majd az iskolák és a diákok is.

Kérjük, folyamatosan figyeljék a weboldalt és a facebook oldalunkat, mert az online térben folyamatosan jelen vagyunk, továbbra is fontos küldetésünk a fenntarthatóság támogatása, természetesen mi is igyekszünk alkalmazkodni a kialakult helyzethez!

Tegyél környezetünkért, gyűjtsd a használt elemeket, kis akkumulátorokat, mobilokat és e-kütyüket! Szorgos munkádat mi értékes pontokkal jutalmazzuk! Gazdálkodj gyűjtött pontjaiddal, váltsd be őket szuper ajándékokra a PontBoltban vagy adományozd őket a rászorulóknak!

Hogyan gyűjthetek pontokat a PontVelem Okos Programban?
Használt elemek és kisméretű akkumulátorok

Óvd környezetünket, gyűjtsd a használt elemeket és kisméretű akkumulátorokat, ezzel gyarapítva gyűjtőpontjaidat! Váltsd be a pontokat szuper cuccokra és élmény ajándékokra a PontBoltban!

Tovább
Használt mobiltelefonok, e-kütyük

A kidobásra ítélt mobiltelefonokat és az e-kütyüket is gyűjtheted a remek ajándékokért cserébe! A gyűjtés roppant egyszerű! Beviszed az iskolába a hulladék mobiltelefont vagy az e-kütyüt és máris kapsz érte egy értékes kupont.

Tovább

Tájékoztató a szelektív gyűjtés feltételeiről: