Jövőnk a körforgásos gazdaság,
gondoskodjunk együtt róla!

Tegyél környezetünkért, gyűjtsd a használt elemeket, kis akkumulátorokat és a mobiltelefonokat, vagy akár a használt sütőolajat! Szorgos munkádat mi értékes pontokkal jutalmazzuk! Gazdálkodj gyűjtött pontjaiddal, váltsd be őket szuper ajándékokra a PontBoltban vagy adományozd őket a rászorulóknak!

A GyűjtsVelem Program egy országos szemléletformáló program, elsősorban óvodáknak és általános iskolás diákoknak és tanáraiknak szól, bevonva a szülőket is. A programmal értékes ajándékokkal játékos formában ösztönözzük a szelektív hulladékgyűjtésre és a fenntartható életmódra a diákokat. Az edukáció mellett, kiemelt küldetésünk a hulladékok szakszerű begyűjtése és valós újra hasznosítása.

A programunk fókuszában a szelektív hulladékgyűjtés áll, a gyűjtéssel a diákok úgynevezett GyűjtőPontokhoz jutnak. A gyűjtési pontokból ajándékot rendelhetnek, de akár jótékonykodhatnak is. A programban folyamatosan elérhetőek különböző oktató, szórakoztató online játékok, amelyekkel a résztvevők további pontokat gyűjthetnek.

Hogyan gyűjthetek pontokat a PontVelem Okos Programban?

A GyűjtsVelem Programban jelenleg az alábbi hulladékokat tudják gyűjteni az óvodák, iskolák és a diákok

Csatlakozzon az Ön óvodája vagy iskolája is a Programhoz, hiszen a gyűjtések után az intézményeket is díjazzuk!

Diákként Te is regisztrálj a GyűjtsVelem Programhoz, óvd a környezetet és zsebeld be az értékes ajándékokat!

Amit együtt újra hasznosítunk, nem szennyezi a Földünket, egyúttal új alapanyagok jöhetnek létre!

Kedves Kapcsolattartó Tanár!

Az alábbi oklevél kinyomtatásával és kitöltésével elismerheti a tanév során aktívan gyűjtő diákok tevékenységét. Letölthető és kitölthető oklevél aktív hulladékgyűjtő diákok részére:

Tájékoztató a szelektív gyűjtés feltételeiről:

FoReGo Kft. PontVelem Nonprofit Kft.