A bankjegybiztonság és online vásárlás, illetve a biztonságos bankkártyahasználat témakörébe kalauzoltuk el a gyerekeket, 4.-től egészen 8. osztályig.

A digitális oktatás számos vicces helyzetet is teremtett, tanóráink remek hangulatban teltek. A tudás felmérésére létrehoztunk egy „Pénzügyi nyomozó” szabadulószoba játékot, amelyben nagy élménnyel vettek részt a gyerekek és természetesen mi is.

A pedagógusok, illetve a szülők összefogását és támogatását ezúton is hálásan köszönjük, nélkülük nem sikerült volna a megvalósítás!

 

Az utolsó héten az alábbi iskolákban „jártunk”:

Kiss Bálint Református Általános Iskola

Olcsai-Kis Zoltán Általános Iskola

Budenz József Általános Iskola és Gimnázium

Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola


Bátran állíthatjuk, a kezdeményezés nagyon jól sikerült, hatalmas érdeklődés övezte a program digitális verzióját is.

A Pénziránytű-BankVelem Digitális Utazó Iskola összefoglalója ide kattintva tekinthető meg

Nekünk már most hiányoznak a gyerekek, természetesen a következő tanévben sem állunk meg, a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola továbbra is dolgozik a gyermekek pénzügyi oktatásán.

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

MZ/X jelentkezz, jelentkezz!Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 20.

A Pénziránytű - BankVelem családhoz tartozik köbükunokai fokon 500 huszonegyedik századbeli rokon. A Z és Alfa generáció tagjai, félretéve az atomkori történelmet, tűkön ülve izzítják időkibővítő készülékeiket a következő adáshoz.

Tovább
Idén ősszel is indul a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola Digitális verziójaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 09. 04.

A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola 2015. óta járja az országot évente 100 intézménybe ingyenesen eljuttatva a pénzügyi ismeretek alapjait. Jelen járványügyi helyzetben digitálisan utazunk tovább, így a mindennapok oktatását megszínesítjük izgalmas és játékos pénzügyi témákkal digitális tanórák keretében!

Tovább