Új projektünk: Egészségesen egyél, hogy egészséges legyélPontVelem Okos Program hírei  -  2020. 06. 05.

De jó lenne, ha egy kisiskolás a menzán sorban állva amikor azt olvassa, hogy „Tavaszi leves, tészta, mák”, akkor beugrana, hogy az edzésen Laci bácsi mondta, hogy ha hosszútáv futó akarok lenni, akkor rendszeres sport mellett ehetek valamennyivel több szénhidrátot; ráadásul én még növésben vagyok, a mákban pedig sok a kalcium, ezért ez most pont jól jön. A répáról meg már régóta tudom, hogy egészséges, de most már azt is, hogy miért.

Tovább
Elnök Úr is nekünk drukkolt! - a 6. BankVelem PénzOkos Kupa dobogós csapatainak élménybeszámolójaPontVelem Okos Program hírei  -  2020. 06. 03.

Az elmúlt hónapok nagy készülődéssel teltek, PontBank gyakorlás, JátékBank, Pénzügyi Hősképző applikáció, korábbi kupa feladatsorok, tankönyv, kamatszámítás, pénzügyi fogalmak…,-szóval minden, ami a BankVelem PénzOkos Kupán történő részvételhez szükséges. De megérte, mert bejutottunk a 6. BankVelem PénzOkos Kupa országos döntőjébe!

Tovább
Rendkívül jól sikerült a BankVelem PénzOkos Kupa országos döntője, a versenyzők az online térben is remekül teljesítettekPontVelem Okos Program hírei  -  2020. 05. 29.

A nemzetközi hátterű magyar Pénz7 rendezvénysorozat részeként, immáron 6. alkalommal került meghirdetésre a BankVelem PénzOkos Kupa országos pénzügyi tudáspróba általános iskolás, felső tagozatos diákoknak. A verseny fővédnöke Dr. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, aki az online ZOOM döntő idejében telefonon keresztül is drukkolt és gratulált a döntős diákoknak. A versenyt a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium Pont Velünk csapata nyerte.

Tovább