Tájékoztatás Digitális Diákszéf felhasználók részére!

Váltsd be pontjaid ajándékokra vagy adományozz! Itt kiválaszthatod, hogy mire váltod be jól megérdemelt pontjaidat! A beváltás legfontosabb feltétele, hogy legyen elegendő (gyűjtő)Pontod hozzá. BónuszPontokat is felhasználhatsz, de legfeljebb a (gyűjtő)Pontok mennyiségéig. A beváltott pontjaidért járó ajándékokat az iskoládba szállítjuk ki.

Mire használhatom fel a programban gyűjtött pontjaimat?

Várható kiszállítási időpontok és megrendelési határidők a tanévben

Egy tanévben 5 ajándék kiszállítás történik az iskolákba.
A kiszállítások előtti PontBolt megrendelések határideje és a hozzájuk tartozó várható kiszállítási időpontok a következők:

2021. március 1.2021. április 30.
2021. április 11.2021. április 23.
2021. május 23.2021. június 12.

Országunkban a koronavírus miatt kialakult helyzet a PontVelem Okos Programot is érinti. Folyamatosan figyeljük a hivatalos rendelkezéseket és ezek nyomán hozzuk meg döntéseinket. A koronavírus járvány kapcsán hozott korlátozó intézkedések miatt a márciusi PontBolt kiszállítást sajnos halasztanunk kell. Természetesen mindenki megkapja az általa megrendelt ajándékokat, de ezek az iskolai bezárás miatt, a tervek szerint áprilisban kerülnek kiküldésre, amennyiben a vírushelyzet ezt engedi majd.

A fentiekben tervezett szállítási dátumok sajnos tovább módosulhatnak, amennyiben a koronavírus járvány miatt újabb korlátozó intézkedések lépnek érvénybe!

A PontBoltban megjelenített termékek pontértéke tájékoztató jellegű, a beszerzési ártól függően, változhat.