A PontVelem Okos Program szervezésében már több száz gyermek nyaralt szuper táborainkban!

A PontyVelem Horgász táborokban, a PontVelem Környezetvédelmi Kaland táborokban és a Campz kéttannyelvű Kalandtáborokban minden nyáron üdülhetnek a szerencsés PontVelemes diákok. 2015 nyarától az Erzsébet Táborok keretein belül először kaptunk lehetőséget a keddi a „Kirándulás házhoz jön” tematikában részt venni. 6 állomás PONTVELEM környezetvédelmi játékkal és 6 állomás BANKVELEM pénzkultúrát oktató eszközzel vártuk az érdeklődő gyerekeket.

A gyerekek nagyon élvezik a tematikus foglalkozásokat, játékokat és programokat! Nézd meg a Galériánkban a táborokban készült képeket és jelentkezz te is!

Légy Te is aktív tagja a PontVelem Okos Programnak és táborozz velünk!

Erzsébet táborok

Az Erzsébet Táborok keretein belül már több alkalommal szerveztük meg nyári Környezetvédelmi Kalandtáborunkat és Pontyvelem Horgásztáborunkat. A gyerekek nem csupán rengeteg vicces és szuper élménnyel gazdagodnak, hanem életre szóló barátságokat is kötnek az egyhetes üdülés alatt!

Tovább
Egyéb táboraink

A Campz kétnyelvű egyhetes kalandtábor élményekkel teli nyári kikapcsolódást nyújt a gyereknek, miközben egy biztonságos, családias környezetben sajátíthatják el az angol nyelv alapjait anyanyelvű oktatók közreműködésével.

Tovább