- MZ/X MZ/X jelentkezz, jelentkezz! Itt a Digitális Utazóiskola!
- Kapcs ford!
- Elő az ómagyar szótárakkal, fiatalok, az online vásárlásról le ne csússzatok! Megbeszéljük, mi fán terem a valuta és a deviza, s miként rendeljünk, ha nem működik a fényposta.

Az adó-vevő készülékeken megkezdődik hát az interaktív csevej és a háttérben, a szobanövény mögül kikandikáló szülői hallószervek is soha nem látott módon, feszülten figyelnek. Ahogy telnek-múlnak a percek, a digitális kor gyermekei is egyre ügyesednek.

Ha számlát és bankkártyát még nem igényelne, itt a lehetőség a Pénziránytű-BankVelem-re: Játékba illesztett gazdálkodás és pontgyűjtés és a pénzügyi tudás egykettőre megérik.

Advev kikapcs, viszlát, következzenek a múlt heti iskolák, ahonnan több száz kisdiák, s 22 különböző osztály választotta a Digitális Utazóiskolát:

  • Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium
  • Veszprémi Rózsa Úti Általános Iskola
  • Budapest XIII. Kerületi Ady Endre Gimnázium
  • Nagydorogi Széchenyi Sándor Általános Iskola
  • Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola
  • Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
  • Budenz József Általános Iskola és Gimnázium
  • Olcsai-Kis Zoltán Általános Iskola

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

"Apa kezdődik!" A 19. héten is sokfelé "jártunk"Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 13.

Délelőtt 10 óra van. Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal tekintenek vissza rám a csillogó gyermekszemek és várják az óra kezdetét. Pénzügyi tanóra?! Hm. Mégiscsak jobban hangzik, mint az igeragozás.

Tovább
Idén ősszel is indul a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola Digitális verziójaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 09. 04.

A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola 2015. óta járja az országot évente 100 intézménybe ingyenesen eljuttatva a pénzügyi ismeretek alapjait. Jelen járványügyi helyzetben digitálisan utazunk tovább, így a mindennapok oktatását megszínesítjük izgalmas és játékos pénzügyi témákkal digitális tanórák keretében!

Tovább