Csatlakozzon az Ön iskolája is a PontVelem Okos Programhoz , amely a tudatos diákok és iskolák programja.

A PontVelem Okos Program egy országos iskolai program, amely értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra. Programunk segítségével iskolája és diákjai csak nyerhetnek!

A csatlakozás pár egyszerű lépésből áll:

1.

Első lépésben iskolájuknak meg kell kötnie a PontVelem Kft-vel az intézményi együttműködési megállapodást, így lesz programunk aktív tagja. Amennyiben a használt sütőolaj gyűjtésében is részt szeretne venni, akkor az erre vonatkozó együttműködési megállapodást is ki kell töltenie.

2.

Meg kell kötni a Forego Kft-vel a hulladékgyűjtési megállapodást, hogy biztosítsák iskolájuknak az ingyenes elemtároló edényt és annak időszakos ürítését.

3.

Regisztrálnia kell iskolájuk egyik tanárának kapcsolattartóként, hogy zökkenőmentesen tudjunk együttműködni és kommunikálni iskolájukkal. A kapcsolattartó tanár tudja online megrendelni a gyűjtéshez szükséges eszközöket: gyűjtőedények, kuponok, plakátok, stb.


Ezután meg is kezdődhet a diákok, osztályok és tanárok regisztrációja!

A szelektív gyűjtés feltételeiről kapcsolatos további információért kérjük nézze át szabályzatunkat.Csatlakozzon a Pénziránytű-BankVelem Iskolahálózathoz!

A Pénziránytű-BankVelem Program játékos környezetben segít fejleszteni a diákok pénzügyi ismereteit, mérhetővé teszi a megszerzett tudást, valamint hozzájárul az online bankolás legfontosabb lépéseinek elsajátításához. Kérjük, amennyiben még nem tette, az alábbi együttműködési dokumentum aláírásával és visszaküldésével csatlakozzon iskolájával a Pénziránytű – BankVelem Iskolahálózathoz, mert a pénzügyi oktatás lehetőségén túl, egyedi előnyökhöz juthat!

Az alábbi 3 lépést kell csak megtennie a csatlakozáshoz:

1.

Regisztráljon tanárként a www.pontvelem.hu oldalon!

2.

Küldje vissza az ide kattintva elérhető, vagy alább letölthető, aláírt nyilatkozatot postai úton és/vagy szkennelve az info@bankvelem.hu e-mail címre!

(FONTOS! A Pénziránytű-BankVelem Programban való részvételnek nem feltétele a PontVelem Okos Programban való részvétel, de a kettő nem zárja ki egymást, hiszen a diákok a hulladékokból gyűjtött pontokkal is gazdálkodhatnak.)

3.

Hamarosan beállítjuk az Ön regisztrációját az Iskolahálózat Kapcsolattartójaként.


Nyilatkozat letöltése, részletek