Edisonplatform elismerést kapott a GyűjtsVelem Program! PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 15.

A GyűjtsVelem Program ALTEO fenntarthatósági különdíjban részesült, amely egy igen fontos elismerés számunkra!

Tovább
Köszönjük a rengeteg MosolyTáska felajánlást! PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 15.

Idén harmadik alkalommal gyűjtöttük a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a rászoruló kisdiákok részére.

Tovább
Tájékoztatás a PontVelem/GyűjtsVelem ProgramrólPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 01.

Örömmel osztjuk meg Önökkel azt a jó hírt, hogy a GyűjtsVelem Program és ezen belül a hulladékok gyűjtése is gond nélkül folytatódik, miután a PontVelem Kft. a program folytatásáról és annak jövőbeni jelentős fejlesztéséről állapodott meg a MOHU-MOL Hulladékgazdálkodási Zrt-vel.

Tovább
Ne feledd! Indul a SegítsVelem MosolyTáska akció!PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 06. 13.

KINŐTTED AZ ISKOLATÁSKÁD? ESETLEG ÚJAT KAPTÁL? VAN, AKINEK SAJNOS MÉG RÉGI SINCS ÉS ÚGY JÁR ISKOLÁBA…VARÁZSOLJ MOSOLYT EGY TÁRSAD ARCÁRA! 2023. ŐSZI KIHÍVÁS: A JÓTÉKONYSÁG ÉS A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN, HASZNOSÍTSUNK ÚJRA MINÉL TÖBB ISKOLATÁSKÁT! ADJ ÚJ ÉLETET A HASZNÁLT, DE JÓ ÁLLAPOTÚ ISKOLATÁSKÁDNAK!

Tovább
A GyűjtsVelem olajat! téli időszaki versenyének győztes iskolájánál járt a Felelős Gasztrohős csapataPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 05. 08.

A 8 hetes versenyt az ózdi Vasvár Úti Általános Iskola nyerte, ahol közel 500 liter használt sütőolajat gyűjtöttek a szorgos diákok. A verseny támogatója, a Biofilter Zrt. jóvoltából, több osztályban is foglalkozásokat tartott a Felelős Gasztrohős csapata.

Tovább
A 2023.-as tavaszi időszaki szelektív hulladékgyűjtőversenyre is érvényesek lesznek már ezek a szabályokPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 04. 06.

GyűjtsVelem időszaki használt elem-, mobiltelefon gyűjtő bajnokság PontVelem iskolák és diákok részére a Fenntarthatósági Témahét keretein belül. Az 5 hetes verseny célja a háztartásokban keletkező használt elemek és mobiltelefonok iskolai begyűjtése és újrahasznosítása.

Tovább
A téli időszaki gyűjtőverseny véget ért, de a használt sütőolajgyűjtés egész tanévben tart!PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 01. 20.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében indított 8 hetes használt sütőolajgyűjtő bajnokságon résztvevő diákok, átlagosan több mint 10 liter használt sütőolajat gyűjtöttek fejenként Összesen 2618 liter használt sütőolaj hasznosul újra a Biofilter Környezetvédelmi Zrt. támogatásával indult GyűjtsVelem Olajat! időszaki használt sütőolaj gyűjtő bajnokságon, amelyen országszerte 43 iskola vett részt. A diákok november közepétől, egészen január közepéig, több mint 2600 liter olajat gyűjtöttek újrahasznosítási célból. A legaktívabb diák egymaga több mint 114 liter olajat gyűjtött, a ’legtöbb hasznát sütőolajat gyűjtő iskola’ címet pedig egy ózdi iskola érdemelte ki.

Tovább
PontVelem Nonprofit Kft. címváltozásPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 01. 06.

Elköltöztünk, kérjük, amennyiben postai úton keres minket, akkor az új címre küldje a levelét!

Tovább