Véget ért a 8. BankVelem PénzOkos KupaPontVelem Okos Program hírei  -  2022. 06. 01.

Idén nyolcadik alkalommal, a Pénz7 egyik kísérő eseményeként került megrendezésre a BankVelem PénzOkos Kupa országos pénzügyi tudásverseny, melynek országos döntőjét és díjkiosztóját május 31-én tartottuk a Pénzmúzeumban.

Tovább
SegítsVelem MosolyTáskával! Idén is számítunk Rád!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 05. 23.

Kinőtted az iskolatáskád? Esetleg a következő tanévben új iskolatáskát kapsz? Van, akinek sajnos még régi sincs és úgy jár iskolába… Varázsolj mosolyt egy társad arcára és adj új életet a használt, de jó állapotú iskolatáskádnak!

Tovább
Pont Téged keresünk! Legyél a PontVelem állandó videósa! Te is lehetsz sztár, egész évben számítunk Rád!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 05. 11.

Készíts egy vagy több rövid videót és küldd el nekünk! Minden beküldött videó után fix 50 BónuszPontot írunk jóvá a PontSzámládon! Amennyiben a videót jónak találjuk és Te leszel az egyik videósunk, akkor kikerül a közösségi média oldalaink (Facebook, Instagram, TikTok) egyikére és 500 OkosPontot írunk jóvá a PontSzámládon minden megjelenített videó után!

Tovább
GyűjtsVelem Olajat PET palackban! PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 30.

Újabb 11 iskola csatlakozott a GyűjtsVelem Olajat! használt sütőolaj gyűjtéshez! Ezek a csatlakozó iskolák PET palackban gyűjtik a használt sütőolajat. Hamarosan, országszerte újabb iskolák is csatlakozhatnak a gyűjtéshez.

Tovább
Ki a kedvenc sztárod? Mondd el nekünk 30 BónuszPontért!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 28.

Kiket követsz szívesen a közösségi médiában? Szerinted ki a legjobb, kit kedvelsz a leginkább?

Tovább
BankVelem Tudáscsere KözpontPontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 18.

Tovább fejlesztjük a BankVelem és Digitális Diákszéf Iskolahálózatot! Minden megyében létrehoztunk egy-egy BankVelem Tudáscsere Központot.

Tovább
SegítsVelem a bajbajutott gyermekeknek!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 03.

A PontVelem Okos Program tagjaként továbbra is lehetőséged van jótékonykodni! Bármikor megteheted újra, hiszen adni mindig öröm! Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kárpátaljai területeken és a határnál segíti a háború elől menekülő embereket, illetve az ország egész területén támogatja a befogadott családokat. A SegítsVelem Programban most a pontjaidból is felajánlhatsz a bajbajutott családok megsegítésére!

Tovább
GyűjtsVelem Olajat, készíts videót és pályázz!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 02. 15.

A GyűjtsVelem Program használt háztartási sütőolaj gyűjtést működtet 10 PontVelem Programban résztvevő iskolában. GyűjtsVelem te is!

Tovább
GyűjtsVelem Olajat! program az iskolákbanPontVelem Okos Program hírei  -  2022. 02. 01.

Lezárult a GyűjtsVelem Olajat! használt olajgyűjtő kampány 1. tesztelési időszaka, természetesen folytatjuk a gyűjtést!

Tovább
Regisztráljatok a 8. BankVelem PénzOkos Kupára!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 02. 01.

Légy Te is PénzOkos! Hozd létre a legjobb csapatod és regisztráld most! A végtelenbe és tovább! Két korosztályban várjuk 3 fős csapatok regisztrációját, értékes díjak várnak Rátok!

Tovább