A PontVelem Okos Programot a PontVelem Nonprofit Kft. működteti. A cég- és rajta keresztül a program működését számos partner támogatja, akik számára szintén fontos a gyermekek környezettudatos és pénzügyi oktatása, a karitatív tevékenység ösztönzése, valamint az iskolák és pedagógusok támogatása.

Ha Ön is szeretné támogatni kezdeményezésünket írjon a pontvelem@pontvelem.hu címre!
Legyen támogatónk, legyen részese egy sikeres programnak!

Kiemelt támogatóink

Pénziránytű Alapítvány

A Pénziránytű Alapítvány célja, hogy az alapítványi programok segítségével jelentősen többen legyenek tisztában az adott élethelyzetben legfontosabb pénzügyi fogalmakkal és összefüggésekkel, tudják értelmezni a gazdasági-pénzügyi információkat, és képesek legyenek felelős pénzügyi döntéseket hozni. Ezt a tudatos pénzügyi életre nevelő szemléletformálást minél korábban célszerű elkezdeni. Ebben a törekvésben együttműködő partner a PontVelem és a Pénziránytű Alapítvány.

Tovább
Varta

A VARTA több, mint 125 éve a fogyasztói elemek szakértője. A megbízhatóságot és a minőséget jelképezik nemcsak az alkáli és lítium elemek piacán, hanem az újratölthető akkuk, a töltők, az elemlámpák, a különféle gombelemek és óraelemek tekintetében is. Kiemelkedően fontos számunkra a környezettudatosság, ezért veszünk részt többek között a PontVelem környezetvédelmi programban is.

Tovább
Forego

Forego Magyarország Kft - Társaság az újrahasznosításért. A FoReGo Magyarország legtöbb kihelyezett használt elem és akkumulátor gyűjtőpontjával rendelkező társaság, amely fontos stratégiai partnerünk. Fő profiljuk a használt elemek és akkumulátorok szakszerű és INGYENES begyűjtése és újrahasznosítása. Köszönjük, hogy a FoReGo Magyarország minden tekintetben támogatja kezdeményezésünket!

Tovább
RELEM

RELEM Kft -Használt elem jó helyen! A RE’LEM Nonprofit Kft valamennyi hazai elemforgalmazó számára lehetővé teszi az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségek átadását és nem nyereségérdekelt alapon való teljesítését, valamint érdekeiknek hazai és nemzetközi képviseletét. A RE’LEM indított korábban használtelem-gyűjtő versenyeket az iskolákban, a PontVelem program ezek folytatása megújult formában. Köszönjük Neked, Re’lem!

Tovább
Kék Bolygó Alapítvány

A Fenntarthatósági Témahét egyik fő támogatójaként, a Kék Bolygó Alapítvány célja, hogy a tanév során legalább egy hétre a fenntarthatóság kapja a főszerepet az ország és a Kárpát-medence magyar nyelvű iskoláinak életében. Az év többi részében a Kék Bolygó Alapítvány az óvodától az egyetemig kínál programokat és lehetőségeket a fiataloknak: ösztöndíjakat, táborokat, műhelyeket támogat és szervez. 2019-ben így került sor például arra, hogy az Alapítvány által támogatott és a PontVelem Okos Programmal együttműködő Fiúról Apára Program során, az oktatók csoportos játékokkal, rajzos foglalkozásokkal és gyakorlati feladatokkal fejlesztették a gyerekek környezettudatosságát, segítették a természet működésének megértését.

Tovább

Kiemelt partnereink

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

"Tuitio fidei et obsequium pauperum - A hit védelme és a szegények istápolása" Több mint kilencszáz éve ez minden Máltai szervezet jelmondata a világon. Az MMSz a tagjai és más, önkéntes közreműködők ellenszolgáltatás nélkül felajánlott munkáját megszervezve, adományokat gyűjtve és szétosztva segíti a nélkülözőket, rászorulókat abban, hogy az alapvető emberi és a magyar jogrendben is elismert jogaikból adódóan minél nagyobb mértékben hozzájussanak a szükségleteik kielégítéséhez. Az MMSZ a rendelkezésére álló források ésszerű felhasználásával, - fajra, nemre, nemzetiségre, vallási, politikai vagy bármely más meggyőződésére való tekintet nélkül – kizárólag a rászorultság alapján és mértékéig nyújt támogatást. A PontVelem Okos Program keretében már jótékony célra is felhasználhatják gyűjtési pontjaikat a tagok, így támogatva az MMSZ-t! Jelenleg háromféle nemes célt támogathanak. Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak!

Tovább
GLS Hungary

A jövőre éppen huszadik jubileumát ünneplő GLS Hungary, Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt. Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel hazai és nemzetközi viszonylatban - ez vállalatunk egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. Ezt a sztenderdet az egész országot lefedő 42 depóból álló hálózat, egy modern központi csomag-szortírozó üzem, valamint több mint 800 hazai kiszállító jármű biztosítja. A klasszikus háztól házig szállítás mellett, számos alternatív kézbesítési módot kínálunk, átadópontok és csomagautomaták formájában. A kelet-európai régiót és Európát lefedő GLS hálózat segítségével export küldemények esetében is gondoskodunk a gyors és biztos célba juttatásról, a határon túli csomagokhoz ráadásul további kényelmi szolgáltatások is hozzárendelhetőek. A GLS az egész vállalatcsoportra kiterjedő ThinkResponsible program keretén belül számos téren igyekszik a társadalom és környezet javát szolgálni. A hazai SegítsVelem! programhoz történő csatlakozás kiemelt jelentőséggel bír számunkra, mert abban tudjuk segíteni a program sikerességét, amiben igazán profik vagyunk, a minőségi csomagszállításban.

Tovább

Partnereink