JátsszVelem! Velünk egy percig sem unatkozol! Sőt, a játék során BónuszPontokat és értékes ajándékokat is bezsebelhetsz! Weboldalunkon újabb és újabb kvízek kitöltésre van lehetőséged, amelyek helyes kitöltéséért BónuszPont jár. A meghirdetett éves gyűjtőversenyeken túl, egész tanévben mindenféle online játékkal és versennyel, pályázatokkal szórakoztatunk majd! Az aktuális versenyekről és játékokról mindig értesítünk weboldalunkon.

BringázzVelem — Tour de Hongrie 2019

Szeretsz bringázni? Ismered a Tour de Hongrie-t, Magyarország legrangosabb biciklis versenyét, ahol nagynevű versenyzők tekernek? Ott a helyed az iskoláddal a szurkolópontokon! Drukkolj, szerepelj és nyerj!

Tovább
Magyarország Kedvenc Osztálya 2019

Nevezd a kedvenc osztályod és juttasd hozzá az értékes nyereményhez!

Tovább
Pénzügyi csúcs - vetélkedő

Ti is lehettek bajnokok! Szeretnétek értékes OkosPontokat gyűjteni? Vegyetek részt a vetélkedőn a nyereményekért és az OkosPontokért!

Tovább
Pénzügyi hősképző

Ha kéznél van az okos eszközöd, máris letöltheted a Pénziránytű Alapítvány Pénzügyi hősképző játékát és belevetheted magad a pénzügyi küldetések világába! Lépj be a hősjelöltek csapatába! Töltsd le a játékot!

Tovább
MeseTÁRca videó pályázat

MeseTÁRca videó pályázat általános iskolás, alsó tagozatos diákok részére.

Tovább
BankVelem PénzOkos Kupa

Évente megrendezésre kerülő országos pénzügyi tudásverseny általános iskolások számára. A résztvevők és iskolájuk nemcsak tudással, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Tovább
ZöldOkos Kupa

A ZöldOkos Kupa a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó országos fenntarthatósági tudásverseny. A többfordulós tudáspróbán általános iskolai felső tagozatos diákok indulhatnak. A verseny a fenntarthatóság különböző izgalmas témaköreit érinti: környezetbarát háztartás, tudatos vásárlás, energiatakarékosság, természetvédelem. A győztes csapatok és felkészítő tanáraik értékes díjazásban részesülnek!

Tovább
Kvízek

Töltsd ki a kvízeket értékes BónuszPontokért!

Tovább
Táboraink

A PontVelem Okos Program szervezésében már több száz gyermek nyaralt szuper táborainkban! Légy Te is aktív tagja a PontVelem Okos Programnak és táborozz velünk!

Táborainkról bővebben