JátsszVelem! Velünk egy percig sem unatkozol! Sőt, a játék során BónuszPontokat és értékes ajándékokat is bezsebelhetsz! Weboldalunkon újabb és újabb kvízek kitöltésre van lehetőséged, amelyek helyes kitöltéséért BónuszPont jár. A meghirdetett éves gyűjtőversenyeken túl, egész tanévben mindenféle online játékkal és versennyel, pályázatokkal szórakoztatunk majd! Az aktuális versenyekről és játékokról mindig értesítünk weboldalunkon.

Pénzügyi csúcs - vetélkedő

Ti is lehettek bajnokok! Szeretnétek értékes OkosPontokat gyűjteni? Vegyetek részt a vetélkedőn a nyereményekért és az OkosPontokért!

Tovább
Pénzügyi hősképző

Ha kéznél van az okos eszközöd, máris letöltheted a Pénziránytű Alapítvány Pénzügyi hősképző játékát és belevetheted magad a pénzügyi küldetések világába! Lépj be a hősjelöltek csapatába! Töltsd le a játékot!

Tovább
MeseTÁRca videó pályázat

MeseTÁRca videó pályázat általános iskolás, alsó tagozatos diákok részére.

Tovább
BankVelem PénzOkos Kupa

Évente megrendezésre kerülő országos pénzügyi tudásverseny általános iskolások számára. A résztvevők és iskolájuk nemcsak tudással, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Tovább
ZöldOkos Kupa

A ZöldOkos Kupa a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó országos fenntarthatósági tudásverseny. A többfordulós tudáspróbán általános iskolai felső tagozatos diákok indulhatnak. A verseny a fenntarthatóság különböző izgalmas témaköreit érinti: környezetbarát háztartás, tudatos vásárlás, energiatakarékosság, természetvédelem. A győztes csapatok és felkészítő tanáraik értékes díjazásban részesülnek!

Tovább
Kvízek

Töltsd ki a kvízeket értékes BónuszPontokért!

Tovább
Táboraink

A PontVelem Okos Program szervezésében már több száz gyermek nyaralt szuper táborainkban! Légy Te is aktív tagja a PontVelem Okos Programnak és táborozz velünk!

Táborainkról bővebben
„Országos tudásverseny koordinátor” pályázat

A PontVelem Nonprofit Kft. a Pénz7 és a Fenntarthatósági Témahét keretében minden tanévben meghirdeti országos, magas rangú tudásversenyeit: a pénzügyi tudásra épülő BankVelem PénzOkos Kupát és fenntarthatóságról szóló ZöldOkos Kupát. A pályázattal a PénzOkos Kupa és a ZöldOkos Kupa megyei elődöntőire és/vagy regionális középdöntőinek szervezésére és lebonyolítására lehet pályázni.
Ezzel a pályázattal olyan iskolai helyszíneket keresünk, ahol a tudásversenyek megyei elődöntői és/vagy regionális középdöntői lebonyolíthatók, illetve az iskolákból azon koordináló pedagógusok jelentkezését várjuk – 1 főszervező pedagógus és 1 segítő pedagógus –, akik segítik helyben a versenyek szervezését és lebonyolítását.

Tovább