Idén ősszel is nagy örömmel tartjuk a Pénziránytű-BankVelem Program Utazó iskola digitális tanóráit. Tavasszal leginkább a ZOOM-on keresztül láthattunk Titeket, volt sok móka is miközben mindenki ottthon maradt és jól szórakoztattuk egymást tanulás közben, de most ősszel kicsit másképp tartjuk az órákat, hiszen járhattok iskolába!

Nagy öröm számunkra, hogy a modern technológiának köszönhetően, úgy tarthatjuk a tanórákat, hogy közben látjuk az osztályokat. Mi kivetítőn, vagy okos táblán jelenünk meg, Ti pedig integettek, jelentkeztek, figyeltek, nagyon büszkék vagyunk Rátok! Az elmúlt héten még az áram kimaradással is megküzdöttünk, találtunk gyorsan más időpontot a pénzügyi tanórára, ahová mindig lelkesen és vidáman érkeztek! 

Mi is boldogan szárnyalunk percek alatt egyik megyéből a másikba pénzügyi tanórákat tartani, rengeteg virtuális kilométer megtételével érkezhetünk hozzátok. 

Egész ősszel utazunk, oktatunk, veletek vagyunk! 

Az elmúlt időszakban az alábbi iskolákba "szárnyalhattunk el" virtuális formában:

Szegedi Orczy István Általános Iskola

Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagintézménye

Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola

Szent Margit Katolikus Általános Iskola

Pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola

Hozzátok is megyünk? 

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Idén ősszel is indul a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola Digitális verziójaDigitális Utazó Iskola  -  2020. 09. 04.

A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola 2015. óta járja az országot évente 100 intézménybe ingyenesen eljuttatva a pénzügyi ismeretek alapjait. Jelen járványügyi helyzetben digitálisan utazunk tovább, így a mindennapok oktatását megszínesítjük izgalmas és játékos pénzügyi témákkal digitális tanórák keretében!

Tovább
"Apa kezdődik!" A 19. héten is sokfelé "jártunk"Digitális Utazó Iskola  -  2020. 05. 13.

Délelőtt 10 óra van. Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal tekintenek vissza rám a csillogó gyermekszemek és várják az óra kezdetét. Pénzügyi tanóra?! Hm. Mégiscsak jobban hangzik, mint az igeragozás.

Tovább