A Campz kétnyelvű egyhetes kalandtábor élményekkel teli nyári kikapcsolódást nyújt a gyereknek, miközben egy biztonságos, családias környezetben sajátíthatják el az angol nyelv alapjait anyanyelvű oktatók közreműködésével.

2015

A “túlélés” a Campz táborban valódi kaland: sziklamászás, barlangjárás, "túlélőnap", izgalmas játékok és hasonlók várnak a résztvevőkre. Egy biztos: itt senki sem unatkozik! Persze jut idő a pihenésre is. A táborlakók ellátogatnak a Balatonhoz egy kicsit úszni, kószálni. Sportprogramok és esténként közös tábortűz színesíti a napokat.

Campz Kalandtábor
Bakonybél

augusztus 2-8. (15 gyermek) 

2014

A Történelmi Érmegyűjtő verseny aktív résztvevői közül évente kisorsolunk nyerteseket, akik részt vehetnek a szuper Campz kétnyelvű (angol-magyar) egyhetes nyári kalandtáborban. A táborban a gyerekek angolnyelvoktatásban részesülnek, különleges barlangba látogatnak el, strandolnak, sziklát másznak, számháborúznak és még számos játékban részt vesznek.

Campz Kalandtábor
Bakonybél

július 27. - augusztus 2. (15 gyermek) galéria megtekintése

2013

Magyarország és Európa egyik legszebb helyén, a Bakonyban, közel a Balatonhoz kerül megrendezésre ez a különleges kihívásokat tartalmazó tábor. A cél, hogy európai fiatalok együttléte során – különösebb oktatás vagy megerőltetés nélkül, természetes beszédszituációkban - az iskolában megszerzett angol tudásuk aktivizálódjon, beszédkészségük fejlődjön.

Campz Kalandtábor
Bakonybél

július 22. - augusztus 28. 

2012

A CAMPZ egy olyan szervezet, amely személyreszabott felnőtt és gyermekképzéssel foglalkozik. Minden évben angol nyelvű tábort szerveznek amelyben – a táborbeli feladatok és kihívások angol nyelvi környezetben való sikeres megoldása érdekében – nyelvi oktatást biztosítanak. A különféle játékos feladatok sikeres megoldásához intenzív együttműködés és kommunikáció szükséges: a résztvevők megtanulják valóban használni iskolában szerzett nyelvismereteiket, és persze újabb kifejezéseket, nyelvi fordulatokat sajátíthatnak el.

Campz Kalandtábor

2011

A Campz tábor idején zajló programok, a megoldandó feladatok, a társakkal való együttműködés abban is segít, hogy javítsák a gyerekek csoportban való együttműködéséhez és a tanuláshoz való hozzáállásán. Ennek nemcsak a tanulásban, hanem az életben is hasznát veszik majd a gyerekek.

Campz Kalandtábor