A Fenntarthatósági Témahét keretében indul az 5 hetes időszaki gyűjtőverseny, az eddigi legnagyobb díjazásért!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 04. 15.

Az időszaki versenyben értékes ajándékokat nyerhetsz Te és az iskolád is! Ne maradj le, hozd vissza a régi, már nem használt mobiltelefonod és a lemerült elemeket, hogy a hulladék ne a szemétben végezze! Tegyünk együtt a jobb, fenntarthatóbb jövőért!

Tovább
ELINDULT A NAGY KVÍZMI VERSENY! LEGYÉL TE IS RÉSZESE!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 03. 07.

Szeretnél értékes BónuszPontokat gyűjteni és fantasztikus ajándékokat nyerni? Töltsd ki a folyamatosan megjelenő KVÍZMI kérdéssorokat és nyerj, vagy válogass a PontBolt termékei közül!

Tovább
Újdonság! Mostantól Támogatók is regisztrálhatnak a PontVelem Programba!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 02. 28.

Mostantól a Támogatód is segítheti a pontgyűjtésed. Támogató lehet a családtagod, ismerősöd, rokonod, vagy barátod, aki nem regisztrált diák a PontVelem Programban.

Tovább
Megérkeztek a PV Fanok! PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 01. 24.

Kövesd Őket TikTokon!

Tovább
PontVelem regisztrációs verseny az értékes nyereményekért! PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 01. 24.

ISKOLÁKNAK: Regisztrálja intézményét, mert automatikusan sorsoláson vesz részt! Mozgósítsák a diákokat, mert a legtöbb regisztrációval rendelkező iskola nyer! DIÁKOKNAK: Regisztrálj a PontVelem Programba és legyél Te az 50 szerencsés nyertes diák egyike, vagy legyél Te, aki elviszi a meglepetés főnyereményt!

Tovább
8 év 80 ezer mosoly – Lezárult a karácsonyi MosolyManók akcióPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 12. 20.

Több mint 10 ezer ajándékcsomagot állítottak össze általános iskolás gyerekek rászoruló társaiknak a karácsonyi MosolyManók adománygyűjtő akcióban. A PontVelem Okos Program, a GLS Hungary és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciójában összegyűlt ajándékok még karácsony előtt eljutnak a nehéz helyzetben élő családok gyermekeinek.

Tovább
SegítsVelem MosolyManó! Idén is nagy szükség van a segítségetekre, hiszen sok rászoruló gyermek számít Rátok!PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 11. 06.

Újra elindult a MosolyManók jótékony akció, végre elkezdheted gyűjteni a használt, de jó állapotú játékokat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa karácsonyra a rászoruló gyermekek részére a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató segítségével!

Tovább
Edisonplatform elismerést kapott a GyűjtsVelem Program! PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 15.

A GyűjtsVelem Program ALTEO fenntarthatósági különdíjban részesült, amely egy igen fontos elismerés számunkra!

Tovább
Köszönjük a rengeteg MosolyTáska felajánlást! PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 15.

Idén harmadik alkalommal gyűjtöttük a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a rászoruló kisdiákok részére.

Tovább
Tájékoztatás a PontVelem/GyűjtsVelem ProgramrólPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 01.

Örömmel osztjuk meg Önökkel azt a jó hírt, hogy a GyűjtsVelem Program és ezen belül a hulladékok gyűjtése is gond nélkül folytatódik, miután a PontVelem Kft. a program folytatásáról és annak jövőbeni jelentős fejlesztéséről állapodott meg a MOHU-MOL Hulladékgazdálkodási Zrt-vel.

Tovább