A PontVelem Okos Programot a PontVelem Nonprofit Kft. működteti. A cég- és rajta keresztül a program működését számos partner támogatja, akik számára szintén fontos a gyermekek környezettudatos és pénzügyi oktatása, a karitatív tevékenység ösztönzése, valamint az iskolák és pedagógusok támogatása.

Ha Ön is szeretné támogatni kezdeményezésünket írjon a pontvelem@pontvelem.hu címre!
Legyen támogatónk, legyen részese egy sikeres programnak!

Kiemelt támogatóink

Samsung

A Samsung Electronics világelső a technológia terén: a televíziók, okostelefonok, személyi számítógépek, nyomtatók, fényképezőgépek, háztartási eszközök, LTE rendszerek, orvosi eszközök, félvezetők és LED megoldások folyamatos megújítója. Mi a Samsungnál hisszük, hogy felelősségünk úgy működtetni a vállalatunkat, hogy az Földünknek is hasznára váljon. Éppen ezért világszerte részt veszünk különböző, a PontVelemhez is hasonló környezetvédelmi programokban.

Tovább
Pénziránytű Alapítvány

A Pénziránytű Alapítvány célja, hogy az alapítványi programok segítségével jelentősen többen legyenek tisztában az adott élethelyzetben legfontosabb pénzügyi fogalmakkal és összefüggésekkel, tudják értelmezni a gazdasági-pénzügyi információkat, és képesek legyenek felelős pénzügyi döntéseket hozni. Ezt a tudatos pénzügyi életre nevelő szemléletformálást minél korábban célszerű elkezdeni. Ebben a törekvésben együttműködő partner a PontVelem és a Pénziránytű Alapítvány.

Tovább
Varta

A VARTA több, mint 125 éve a fogyasztói elemek szakértője. A megbízhatóságot és a minőséget jelképezik nemcsak az alkáli és lítium elemek piacán, hanem az újratölthető akkuk, a töltők, az elemlámpák, a különféle gombelemek és óraelemek tekintetében is. Kiemelkedően fontos számunkra a környezettudatosság, ezért veszünk részt többek között a PontVelem környezetvédelmi programban is.

Tovább
Forego

Forego Magyarország Kft - Társaság az újrahasznosításért. A FoReGo Magyarország legtöbb kihelyezett használt elem és akkumulátor gyűjtőpontjával rendelkező társaság, amely fontos stratégiai partnerünk. Fő profiljuk a használt elemek és akkumulátorok szakszerű és INGYENES begyűjtése és újrahasznosítása. Köszönjük, hogy a FoReGo Magyarország minden tekintetben támogatja kezdeményezésünket!

Tovább
RELEM

RELEM Kft -Használt elem jó helyen! A RE’LEM Nonprofit Kft valamennyi hazai elemforgalmazó számára lehetővé teszi az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségek átadását és nem nyereségérdekelt alapon való teljesítését, valamint érdekeiknek hazai és nemzetközi képviseletét. A RE’LEM indított korábban használtelem-gyűjtő versenyeket az iskolákban, a PontVelem program ezek folytatása megújult formában. Köszönjük Neked, Re’lem!

Tovább

Kiemelt partnereink

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

"Tuitio fidei et obsequium pauperum - A hit védelme és a szegények istápolása" Több mint kilencszáz éve ez minden Máltai szervezet jelmondata a világon. Az MMSz a tagjai és más, önkéntes közreműködők ellenszolgáltatás nélkül felajánlott munkáját megszervezve, adományokat gyűjtve és szétosztva segíti a nélkülözőket, rászorulókat abban, hogy az alapvető emberi és a magyar jogrendben is elismert jogaikból adódóan minél nagyobb mértékben hozzájussanak a szükségleteik kielégítéséhez. Az MMSZ a rendelkezésére álló források ésszerű felhasználásával, - fajra, nemre, nemzetiségre, vallási, politikai vagy bármely más meggyőződésére való tekintet nélkül – kizárólag a rászorultság alapján és mértékéig nyújt támogatást. A PontVelem Okos Program keretében már jótékony célra is felhasználhatják gyűjtési pontjaikat a tagok, így támogatva az MMSZ-t! Jelenleg háromféle nemes célt támogathanak. Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak!

Tovább
Erzsébet-program

A Kormány négy évvel ezelőtt célul tűzte ki, hogy a rászorulók számára kedvezményes üdülési, pihenési lehetőséget biztosít. Ezt a célt az Erzsébet-programként elnevezett szociális üdültetési program létrehozásával valósítja meg. Az Országgyűlés 2012. július 6-án fogadta el a gyermekekről való felelős gondoskodás jegyében, az ahhoz kapcsolódó források megteremtése, valamint a társadalmi szolidaritásra építve a Szent Erzsébet-i hagyományok újraélesztése érdekében megalkotott, Erzsébet-programról szóló törvényt. Az Erzsébet-programot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány működteti. Nagyon köszönjük, hogy az Erzsébet-táborok keretében immáron három éve megjelenhet a PontVelem Okos Program! Környezetvédelmi és PontyVelem táborainknak köszönhetően, évente sok száz gyermek üdülhet velünk. Az Erzsébet-táborok nyári, tematikus foglalkozásain hetente szórakoztatjuk a gyermekeket játékos foglalkozásainkkal.

Tovább
24H FUTÁR

A 24H FUTÁR autói 2001-ben jelentek meg Magyarország útjain. Mára a legnagyobb árbevételű, magyar tulajdonú futárszolgálati csapat lettünk. Ügyfeleink sikeréért dolgozunk. Célunk, élményt adni munkánkkal. Direkt futárszolgálat helyett gyűjtő-terítő rendszer csökkenti a káros anyag kibocsátást. 24 órás, vagy rövidebb határidőt vállalunk. Naponta háromszor terítünk Magyarországon. Saját gépkocsiparkkal, üzemanyagkúttal, és szervizzel kézben tartjuk költségeinket. Örömmel vállaltuk a SegítsVelem felkérését, segítve a közhasznú tevékenységet.

Tovább

Partnereink