JátsszVelem! Velünk egy percig sem unatkozol! Sőt, a játék során BónuszPontokat és értékes ajándékokat is bezsebelhetsz! Weboldalunkon újabb és újabb kvízek kitöltésre van lehetőséged, amelyek helyes kitöltéséért BónuszPont jár. A meghirdetett éves gyűjtőversenyeken túl, egész tanévben mindenféle online játékkal és versennyel, pályázatokkal szórakoztatunk majd! Az aktuális versenyekről és játékokról mindig értesítünk weboldalunkon.

Magyarország Kedvenc Tanára 2017

Szavazz a kedvenc tanárodra és juttasd hozzá az értékes nyereményekhez!

Tovább
Osztálykirándulás Tervező Pályázat

A PontVelem Okos Program keretében meghirdetésre kerülő Osztálykirándulás Tervező Pályázat célja a pénzügyi tervezés folyamatának megismertetése a gyerekekkel! A legjobb kirándulás a közös tervezéssel kezdődik, hiszen mindenki ötletére szükség van! A csapatmunka összehozza az osztály tagjait, és így együttes erővel nyerhetik meg az osztálykirándulást!

Tovább
Eseménynaptár

A 2016/2017-es tanév során is rengeteg játék és remek verseny lesz a PontVelem Okos Programban. A Kalandárium segítségével az egész tanév tervezhető. Nézd meg eseménynaptárunkat, nyomtasd ki és Játssz Velünk egész évben!

Letöltés
BankVelem PénzOkos Kupa

Évente megrendezésre kerülő országos pénzügyi tudásverseny általános iskolások számára. A résztvevők és iskolájuk nemcsak tudással, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Tovább
Kvízek

Töltsd ki a kvízeket értékes BónuszPontokért!

Tovább
Táboraink

A PontVelem Okos Program szervezésében már több száz gyermek nyaralt szuper táborainkban! Légy Te is aktív tagja a PontVelem Okos Programnak és táborozz velünk!

Táborainkról bővebben