A Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola 2015 óta járta az országot évente 100 intézménybe ingyenesen eljuttatva a pénzügyi ismeretek alapjait.

2020. óta digitálisan „utaztunk” tovább, igy a mindennapok oktatását színesítettük izgalmas és játékos pénzügyi témákkal! Az elmúlt tanévekben, több ezer pénzügyi tanórát tartott a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola csapata.

Sajnálatunkra úgy alakult, hogy a sikeres hat évet követően, amelyből négyet utaztunk országszerte, kettőt pedig online szerveztünk, a 2022-es évtől bizonytalan ideig szüneteltetnünk kell finanszírozás hiánya miatt. A Pénziránytű-BankVelem Program természetesen folytatódik, de az Utazó Iskola tanóráira jelenleg nem tudnak jelentkezni!

Nagyon köszönjük a sok együtt töltött tanórát, a sok évi együttműködést, a közös szervezéseket, nagyon szerettük az Utazó Iskolát és biztosan állíthatjuk, hogy volt hatásunk a gyerekekre, amelynek köszönhetően pénzügyileg tájékozottabbak és tudatosabbak lettek. Továbbra is hiszünk abban, hogy ha „házhoz visszük” a pénzügyi oktatást és mindezt játékos, minőségi tanórákba csomagoljuk, az nagy hatással lesz a diákokra és hazánkban egyre több PénzOkos gyerek lesz. Dolgozunk azon, hogy mihamarabb folytatódjon az Utazó Iskola, nagyon bízunk benne, hogy hamarosan ismét találkozhatunk!

Korábbi beszámolók a BankVelem Utazó Iskola kapcsán