Új SMS-PontVelem szolgáltatás!Mostantól sms értesítéseket is kaphatsz a PontVelem Okos programban! Szinte azonnal értesülhetsz minden PontBank tranzakciódról, vásárlásodról sms-ben is! Értesítünk sms-ben a téged érintő fontos információkról is!

Kik számára elérhető?Minden PontVelem regisztrált aktiválhatja a szolgáltatást. Amennyiben szeretnéd igénybe venni Te is, csak add meg az adatlapodon a mobiltelefon számod, majd hagyd jóvá, hogy sms-t küldhessünk Neked a megadott számra! Ugye milyen szuper?

Szolgáltatás aktiválása

Milyen előnyökkel jár a használata?Legújabb szolgáltatásunk a Te biztonságod és kényelmed szolgálja. Az SMS-PontVelem szolgáltatásnak köszönhetően minden tranzakcióról, vásárlásról is sms értesítést fogsz kapni. Így biztos lehetsz abban, hogy mely tranzakciót, vásárlást hagyott jóvá rendszerünk. Így folyamatosan ellenőrizheted a PontBank számlád és a PontBolt megrendeléseid is! Kösd le pontjaid, utald el, vagy vásárold le, azonnal tájékoztatunk róla sms-ben!

Tudtad, hogy a bankoknál is van ilyen sms szolgáltatás?Mára már minden banknál van sms küldő szolgáltatás, amelyet rengeteg ügyfél használ. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, a használatával még biztonságosabbá vált a bankszámla és bankkártya használata, hiszen minden tranzakcióról azonnal értesül a számla tulajdonosa. Ez annyira hasznos szolgáltatás, hogy fizetnek is érte az ügyfelek. Természetesen nálunk ingyenes az sms küldő szolgáltatás! :)

Tudj meg mindent az SMS-PontVelem szolgáltatásról!Olvasd el a kapcsolódó szabályzatokat.

Szabályzatok

Gyakran Ismételt Kérdések

Az adatlapodon add meg mobiltelefon számod a szüleid beleegyezésével és máris minden információ megérkezik mobiltelefonodra is!
Kérjük, ellenőrizd az adatlapodon, hogy jól adtad-e meg a mobiltelefon számod!
A PontVelem Program részvételed során banki tranzakciókat végezhetsz, vásárolhatsz, leköltheted pontjaidat. Minden tranzakciódról is kapsz sms értesítést! Ezek mellett kaphatsz még sms értesítést a PontVelem Programmal kapcsolatos fontos információkról.
Az adatlapodon jelöld ki, hogy nem kérsz több sms értesítést és a jövőben nem kapsz több sms-t. Ezt bármikor újra módosíthatod, ha szeretnél kapni további sms-eket, jelöld ki, hogy kéred az sms értesítéseket.