Te is lehetsz SMS Bankár! Szeretnél 100 BónuszPontot egyszerűen?

Legújabb szolgáltatásunknak köszönhetően már sms-ben is tájékozódhatsz minden PontBank tranzakciódról. Szüleid beleegyezésével add meg mobiltelefon számod az adatlapodon és máris kaphatod az sms értesítéseket! Amennyiben a regisztráció során, vagy az adatlapodon megadtad a mobiltelefon számod, jóváhagyásodat követően, a PontBank tranzakciókról és a PontBolt vásárlásokról sms-ben is megerősítést küldünk számodra!

Amennyiben minden tranzakcióról kapsz sms értesítést (PontBank lekötés, PontBank lekötés kamat jóváírása, PontBank lekötés feltörése, PontBank utalás, PontBank utalás érkezett), abban az esetben Te is SMS Bankár leszel és a PontSzámládra 100 BónuszPont kerül jóváírásra, amellyel tovább gazdálkodhatsz. Az BónuszPontból leadhatod PontBolt megrendelésed, lekötheted, csak csoportba nem utalhatod!

A regisztráció során megkérdezzük a személyes adataidat – nevedet, e-mail címedet, mobiltelefon számodat, születési dátumodat, iskolád nevét és címét, valamint hogy melyik osztályba jársz. Adataid nálunk teljes biztonságban vannak! Személyes adataid védelmét komolyan vesszük, szüleid engedélyét is kikérjük, hogy a programban felhasználhassuk az általad megadott információkat. Lehetőséged van hozzájárulni, hogy sms értesítést küldjünk a PontVelem program kapcsán! A regisztrációdat és a hozzájárulásodat úgy értelmezzük, hogy szüleid beleegyeztek, hogy használd a honlapunkat, értesítéseket küldjünk számodra és részt vegyél a PontVelem Okos programban. Az sms értesítésre vonatkozó igény bármikor visszamondható a Honlap megfelelő rovatában. Ezt követően nem küldünk számodra sms értesítést!

A 100 BónuszPont jóváírás egyszer történik meg a PontSzámládra. Tehát, amennyiben ismét kapsz sms-t minden tranzakcióról, akkor már nem történik több alkalommal pontjóváírás a PontSzámládra, mivel már egyszer elérted az SMS Bankár szintet!