Kinőtted az iskolatáskád?
Esetleg a következő tanévben újat kapsz? Van, akinek sajnos még régi sincs és úgy jár iskolába… Varázsolj mosolyt egy társad arcára!
Adj új életet a használt, de jó állapotú iskolatáskádnak!

2022-ben második alkalommal gyűjtöttük a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a következő tanév előtt a rászoruló kisdiákok részére. Mutassuk meg idén is, hogy sok gyermeknek varázsolhatunk mosolyt az arcára a szép iskolatáskákkal!

Számítunk Rád!

A PontVelem Okos Program SegítsVelem MosolyTáska akciója során, az iskolák már most elkezdhetik gyűjteni a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a következő tanév elején a rászoruló gyermekek részére.

A PontVelem Okos Program tagjaként, a diákoknak lehetőségük van a tanév végén is jótékonykodni! Itt most nem a pontokra számítunk, hanem a jó állapotú iskolatáskákra és az azokba tehető iskolaszerekre.

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésében valósul meg, a csomagok elszállításáról pedig támogató partnerünk, a GLS Hungary gondoskodik. Csomag elszállítási igények leadása az alábbi napokon 12 óráig lehetséges a weboldalon Tanári regisztráció alá belépve: 2023. 08. 24; 2023. 08. 31; 2023. 09. 05; 2023. 09. 07; 2023. 09. 11.

Elszállítási időpontok: 2023. 08. 25; 2023. 09. 01; 2023. 09. 06; 2023. 09. 08; 2023. 09. 12.

Az akció csak az iskolák és a diákok segítségével valósulhat meg!

Segítsünk a rászoruló gyermekeken és varázsoljunk mosolyt arcukra! Ehhez azonban az kell, hogy Te is csatlakozz a SegítsVelem MosolyTáska akcióhoz és ajánld fel a régi, vagy kinőtt iskolatáskád és lehetőség szerint tegyél bele olyan iskolaszereket, amire neked már nincs szükséged és más nagyon örülne neki!

Tarts velünk Te is, biztosan nem fogod megbánni, mert adni jó!

További lehetőség, hogy a felajánlott táskát 2023. augusztus 31-ig beviszed az egyik Máltai Gyűjtőpontra, amelynek listáját ide kattintva találod.

A jótékony célra adomány is felajánlható a Máltai Szeretetszolgálat weboldalán.

Hogyan SegítsVelem?

Ajándékozz Te is MosolyTáskát! Ha már kinőtted az iskolatáskádat és jövőre biztosan nem fogod használni, hasznosítsd újra és készíts belőle MosolyTáskát!

1

Ajándékozz Te is MosolyTáskát!
Ha már kinőtted az iskolatáskádat és jövőre biztosan nem fogod használni, hasznosítsd újra és készíts belőle MosolyTáskát! Amennyiben jó állapotban van a táskád és szeretnél vele örömöt szerezni egy másik gyermeknek, akkor

  • ürítsd ki,
  • tisztítsd meg,
  • tegyél bele egy jókívánságot és akár használható iskolaszereket is!

2

Tedd bele egy dobozba és 2023. augusztus 21. és 2023. szeptember 8. között add le az iskoládban a Kapcsolattartó tanárod által kijelölt helyen!

3

Innentől kezdve nincs teendőd, a tanárod fogja megrendelni a táskák elszállítását.

FIGYELEM! Kapcsolattartói teendők

A dobozokban elhelyezett táskákat a GLS szállítja el. Az elszállítási igényt, változatlanul a weboldalunkon található felületen tudják leadni.

A felajánlott táskákat mindenképp dobozba kell tenni. Egy dobozba több táska is bekerülhet!

A doboz(ok)nak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolákból.

További részleteket a szabályzatban találja.

Letölthető A4-es plakát   Letölthető A3-as plakát

Kérjük, jelentkezzen be tanári felhasználójával.

BEJELENTKEZÉS   REGISZTRÁCIÓ

Elszállítás - GLS

A GLS fogja elszállítani a táskákat dobozokban. Az elszállítási igényt, változatlanul az oldalon található felületen tudják leadni (Bejelentkezés után.). Mindenképpen dobozba kell tenni a felajánlott táskákat! Egy dobozba több táska is bekerülhet! A doboz(ok)nak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolákból. A GLS elszállítási igényt legkésőbb 2023. szeptember 11. délig kell leadni a weboldalon. A határidőt követő elszállítási igény esetén, sajnos nem tudjuk elszállítani a csomagokat. Amennyiben az iskola eddig még nem regisztrált a PontVelem Okos Programba, abban az esetben is kell regisztrálnia a tanárnak, mert csak így tudja leadni rendelését. Ez nem kötelezi az iskolát a PontVelem Programban való részvételre.

Csomagok maximális mérete: max. magasság 60 cm, max. szélesség 80 cm, max. hosszúság 200 cm. A csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. (Körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter) A belföldi csomagok esetén max. 40 kg lehet egy doboz. Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni. Kérjük, hogy a megfelelő szállítás érdekében, a dobozokon kívül ne legyen szalag, vagy kötél!