A PontBank az az internetes felület, ahol kellő biztonság mellett intézheted a „pontos” ügyeidet. Itt lehetőséged nyílik kipróbálni a legtöbb olyan szolgáltatást, amit egy igazi bankban is elérhetsz. A PontBankban nyomon követheted számlaegyenleged alakulását, utalásokat indíthatsz, de megtakarított pontjaidat akár le is kötheted, így gyarapítva őket.

Hogyan kamatoztassam a pontjaimat a PontBankban?

PontBankolj Okosan!

Használd a PontBankot és vegyél részt a játékban! Most értékes pontokat szerezhetsz.

Lekérdezések

Hogy jól tudd követni, hogy mennyi bevételed, kiadásod, lekötésed volt a számlán, és hogy mennyi pontot váltottál be, a Bank ezekről egy listát vezet. Ide kattintva megtekintheted minden bevételed és kiadásod.

Tovább
Lekötések

Itt kötheted le a pontjaidat, hogy kamatozzanak! Amikor nem szeretnéd egyből elkölteni a pontjaid a legjobb, ha pontjaidat lekötöd egy időre, amiért a PontBank cserébe kamatot fizet, így többet kapsz vissza a lekötési idő elteltével.

Tovább
Utalások

Itt követheted nyomon milyen utalások történtek, innen intézheted jól meggondolt utalásaid. A számláról elküldhetsz pontokat egy másik számlára. Ez is kiadás, és csökkenti az egyenleged. Ha viszont neked utal valaki, akkor az a te bevételed lesz, nő a számlád egyenlege.

Tovább
Súgó

A Súgóban minden szükséges információt megtalálsz a PontBankban használt kifejezésekkel, műveletekkel kapcsolatban.

Tovább
Hirdetmény

A hirdetményből megtudhatod, hogy a PontBankban vezetett PontSzámládhoz milyen díjak kapcsolódhatnak, és lekötött betéteid után mennyi kamatot fizet a PontBank.

Tovább