Pénziránytű-BankVelem bankkártya

Ami jár az jár! Most PontVelem tagként 500 OkosPontot kaphatsz a Pénziránytű-BankVelem bankkártyádról és a pontokat szabadon felhasználhatod. 500 OkosPontért fix ajándékot tudsz választani a PontBoltban! Ugye milyen remek ajánlat? Élj vele!

KÉREM AZ AJÁNDÉK OKOSPONTOKAT Részletek a szabályzatban.

Mire jók az OkosPontok?

Az OkosPont nagyon értékes, bármire használhatod az oldalon! Lehet vele gazdálkodni, leadható belőle PontBolt megrendelés, így ajándékokat kapsz érte, de leköthető, kamatoztatható, így bánj vele ügyesen! Bankkártya ajándékként, bizonyos tudáspróbák helyes kitöltéséért és tudásért kaphatsz OkosPontokat, valamint a regisztrációért is 10 OkosPontot kapsz a PontSzámládra. Az iskola regisztrációja nélkül is tudsz gyűjteni OkosPontot. Most légy okos, váltsd be Te is az értékes pontokat!

PontBolt ajándékok

Váltsd be a jól megérdemelt pontjaidat ajándékokra! A beváltott pontjaidért járó ajándékokat az iskoládba szállítjuk ki.

TOVÁBB

Pénzügyi oktatás

A Pénziránytű-BankVelem Program segítségével megtanulhatod, hogyan gazdálkodj helyesen a gyűjtött pontjaiddal! Bankolj, Gazdálkodj, Gyarapodj!

TUDJ MEG TÖBBET

SegítsVelem! karitatív tevékenység

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal való együttműködésünk keretében támogathatod a rászorulókat.

TUDJ MEG TÖBBET

A bankkártya és az ajándék pontok felhasználásához PontVelem felhasználónak kell lenned. Amennyiben még nem regisztráltál az oldalon, az alábbi gombra kattintva megteheted.

REGISZTRÁCIÓ