Lezajlott az Okos Iskola Kupa döntője!

1. helyezett:
ZergeMLG csapata

2. helyezett:
Biozsenik csapata

3. helyezett:
M-Manschaft csapata

Gratulálunk a nyerteseknek!

A Világ Legnagyobb Tanórája kezdeményezést továbbgondolva Magyarországon meghirdetésre kerül az Okos Iskola Kupa, amely egy több fordulós tudáspróba verseny. A versenysorozat fővédnöke Czunyiné Dr. Bertalan Judit Államtitkár Asszony.

A kupa a Minőségi Oktatást, mint az egyik Globális Célt tűzi a zászlajára. A fordulók felölelik a fenntarthatóság, környezetvédelem, sport és információs technológia témaköreit, illeszkedve a 21. század fontos kérdéseihez. A résztvevő diákok nemcsak naprakész tudással gyarapodnak, hanem csapatuknak, felkészítő tanáruknak és iskolájuknak is rendkívül értékes díjakat nyerhetnek!

RÉSZTVEVŐK

Az Okos Iskola Kupán felső tagozatos általános iskolás diákok indulhatnak 3 fős csapatokban. A csapat egy felkészítő tanárt is regisztrálhat, aki a versenyre való felkészülést segíti.

A VERSENY MENETE

A verseny 3 online fordulóból és egy döntőből áll, ahova a 7 legjobb csapat jut be. A döntő neves zsűri előtt zajlik értékes díjakért. A verseny fordulóinak tervezett dátumai:

 • 1. online forduló
  2015. október 21.
  Földünkért Világnap
  12:00-tól 13:00-ig
 • 2. online forduló
  2015. november 11.
  12:00-tól 13:00-ig
   
 • 3. online forduló
  2015. december 2.
  12:00-tól 13:00-ig
   
 • Döntő
  2016. január 20.
  14:00-től 17:00-ig
   

DÍJAK

Az Okos Iskola Kupa remek lehetőség az iskoláknak, tanároknak és csapatoknak is!

1. díj
Egy közel 10 millió Ft értékű berendezett Samsung Okos Osztály az iskolának, valamint 1-1 okostelefon a nyertes csapatnak és felkészítő tanáruknak. A Samsung Smart School hatékony tanulást elősegítő digitális megoldásai az alábbi linken tekinthetők meg: Samsung Smart School
2. díj
Egy napos kirándulás Bécsbe, az ENSZ bécsi központjába és a Schönbrunni állatkertbe.
3. díj
Két napos pihenés a Telki Globall Football Park & Sporthotelben.

JELENTKEZÉS/CSAPAT REGISZTRÁCIÓ

SZERVEZŐK

Az Okos Iskola Kupa országos tudáspróba verseny a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében, valamint az EMMI, a Samsung és az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány támogatásával valósul meg.

SZABÁLYZATOK

HÍRLEVÉL

Szeretnél értesülni a versennyel kapcsolatos eseményekről? Akkor feltétlenül iratkozz fel hírleveleinkre és biztosan nem maradsz le semmiről! Időben tájékoztatunk a fordulók időpontjáról és a kupával kapcsolatos eredményekről.

KAPCSOLAT

A versennyel kapcsolatban részletes leírást találsz az oldalon található játékszabályzatban.
Bármilyen javaslat, kérdés, észrevétel esetén bátran fordulj hozzánk e-mailen keresztül (pontvelem@pontvelem.hu) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot felhasználva!
Ha telefonon szeretnél elérni minket, az alábbi számot hívd: 06-30-590-2085