Kedves Kedvenc Diákok!

Nagyon köszönjük, hogy neveztétek Kedvenc Tanáraitokat, ez önmagában óriási elismerés lehet nekik, amit igazán megérdemelnek!

Csak valós személyek szavazhattak, egy regisztrációval. A végleges toplistán található első tíz Kedvenc Tanárt díjazzuk, a leadott szavazatok alapján, de ezt a díjazást minden nevezett tanár megérdemelné, így minden nevezett tanárnak gratulálunk az elismeréshez! A toplista végleges. A Kedvenc Tanárok ajándékait 2018. július 6-ig juttatjuk el az iskolákba.

Gratuláljatok nekik Ti is! Töltsétek le az alábbi oklevelet, nyomtassátok ki, írjátok rá az iskolátok és tanárotok nevét és adjátok át neki a jól megérdemelt elismerést!

Köszönjük, hogy szavaztatok, gratulálunk mindenkinek!RÉSZTVEVŐK

Diák, tanár, testvér, szülő, egyszóval mindenki szavazhat, a lényeg, hogy megtaláljuk az Év Kedvenc Tanárát!

DÍJAK

Minden díjazott tanárnak regisztrálnia kell a www.pontvelem.hu oldalon. Kizárólag valós tanárt nevezhetnek a versenybe. A legtöbb szavazatot gyűjtő tanár lesz AZ ÉV KEDVENC TANÁRA!

1
Az 1. legtöbb szavazatot gyűjtő tanár díja: 80 000.- Ft értékű EMOS ajándékcsomag, amely tartalmazza az alábbi termékeket: Időjárásállomás
GP PowerBank
GP Ultra Plus alkáli elem AAA (2 bliszter)
GP Ultra Plus alkáli elem AA (2 bliszter)
Asztali lámpa Eddy
LED zseblámpa
LED filament izzó (2 db)
LED filament gyertya izzó (2 db)
Elem nélküli személymérleg
GP LED elemlámpa
Uni USB autós töltő
2
A 2. legtöbb szavazatot gyűjtő tanár díja: 60 000.- Ft értékű EMOS ajándékcsomag, amely tartalmazza az alábbi termékeket: GP PowerBank
Soundbox
GP PowerBank
GP Ultra Plus alkáli elem AAA
GP Ultra Plus alkáli elem AA
LED USB asztali lámpa
LED zseblámpa
3
A 3. legtöbb szavazatot gyűjtő tanár díja: 40 000.- Ft értékű EMOS ajándékcsomag, amely tartalmazza az alábbi termékeket: GP PowerBank
GP Ultra Plus alkáli elem AAA
GP Ultra Plus alkáli elem AA
Uni USB töltő
Személymérleg
Asztali lámpa Eddy
GP USB töltő + 4 db AA tölthető elem
Időjárásállomás
4+
A 4-10. legtöbb szavazatot gyűjtő tanár díja: 20 000.- Ft értékű EMOS ajándékcsomag, amely tartalmazza az alábbi termékeket: GP PowerBank
GP Ultra Plus alkáli elem AAA
GP Ultra Plus alkáli elem AA
Időjárásállomás

REGISZTRÁCIÓ

Ne feledd, a regisztrációkor megadott e-mailcímedre érkezik egy e-mail, amire rákattintva aktiválhatod a regisztrációdat.

SZERVEZŐK

A Magyarország Kedvenc Tanára 2018 verseny a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében, valamint a EMOS támogatásával valósul meg.

SZABÁLYZAT

KAPCSOLAT

A versennyel kapcsolatban részletes leírást találsz az oldalon található játékszabályzatban. Bármilyen javaslat, kérdés, észrevétel esetén bátran fordulj hozzánk e-mailen keresztül (pontvelem@pontvelem.hu) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot felhasználva!

Ha telefonon szeretnél elérni minket, az alábbi számot hívd: 06-30-590-2085