A verseny véget ért,
gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek a részvételt!A nevezés és szavazás regisztrációhoz (e-mailcím és név megadásához) kötött. Ne feledd, a regisztrációkor megadott e-mailcímedre érkezik egy e-mail, amire rákattintva aktiválhatod a regisztrációdat. Egy felhasználó maximum napi egy szavazatot adhat le a Kedvenc Osztályára.

RÉSZTVEVŐK

Diák, tanár, testvér, szülő, egyszóval mindenki szavazhat, a lényeg, hogy megtaláljuk az Év Kedvenc Osztályát!

DÍJAK

Minden díjazott osztálynak regisztrálnia kell a www.pontvelem.hu oldalon. Egy osztály maximum 30 fős lehet. A legtöbb szavazatot gyűjtő osztály lesz AZ ÉV KEDVENC OSZTÁLYA!

1. díj
Az 1. legtöbb szavazatot gyűjtő osztály díja:
A VARTA felajánlásából 250.000 Ft nyereményösszeg, amely szabadon felhasználható egy szuper osztálykirándulásra!
2. díj
A 2. legtöbb szavazatot gyűjtő osztály díja:
Kecskeméti kétnapos osztálykirándulás a napelemes autóversenyeken nemzetközi sikereket elérő MegaLux csapatnál. Továbbá a Kecskeméti Főiskola Varázsszobájának meglátogatása.
3. díj
A 3. legtöbb szavazatot gyűjtő osztály díja:
Budapesti egynapos osztálykirándulás a Csodák Palotájába.

REGISZTRÁCIÓ

Ne feledd, a regisztrációkor megadott e-mailcímedre érkezik egy e-mail, amire rákattintva aktiválhatod a regisztrációdat.

SZERVEZŐK

A Magyarország Kedvenc Osztálya 2016 verseny a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében, valamint a VARTA, MegaLux és a Csodák palotája támogatásával valósul meg.

SZABÁLYZAT

KAPCSOLAT

A versennyel kapcsolatban részletes leírást találsz az oldalon található játékszabályzatban.
Bármilyen javaslat, kérdés, észrevétel esetén bátran fordulj hozzánk e-mailen keresztül (pontvelem@pontvelem.hu) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot felhasználva!
Ha telefonon szeretnél elérni minket, az alábbi számot hívd: 06-30-590-2085