Zöldüljetek a környezetünk védelméért, akár tettekkel, akár csak színben! A nyereményetek egy osztálykirándulás! Vigyázz, kész, zöldülés! Adod az osztályod? Fotó vagy videó? Bármelyik jó! Nevezd az általános- vagy középiskolai kedvenc osztályod
és juttasd hozzá az értékes nyereményhez!

Tehát:

Nevezés, Instagram követés,
#pontvelem, #kedvencosztaly vagy #kedvenczoldosztaly,
megosztás, lájkok és máris kirándulhattok!

Idén minden hazai általános- és/vagy középiskolai osztály megmutathatja, hogy mennyire fontos számára a fenntarthatóság. Videóval, vagy fényképpel lehet nevezni az osztályokat és bármilyen kreatív, Földünk megóvásával kapcsolatos „zöld” téma kerülhet a pályázatokra. Az osztályok szemléltethetik, hogyan formáznak meg bizonyos formákat, vízcseppet, egy fát, vagy bármit, akár a szabadban, akár az iskolában. A lényeg, hogy az osztályok kreatívan mutassák be, hogy számukra nagyon fontos a fenntarthatóság, majd az elkészült fényképet vagy videót népszerűsítsék a közösségi oldalakon #pontvelem, #kedvencosztaly vagy #kedvenczoldosztaly jelöléssel.
Videóval vagy fényképpel lehet nevezni az osztályokat az alábbiak szerint:

VIDEÓVAL
 • Nevezzétek az osztályt az oldalon!
 • Készítsetek egy maximum 2 perces videót osztályotokról, amelyen valami jópofa tevékenység látható, majd töltsétek fel a Videára és népszerűsítsétek azt az Instagramon #pontvelem és #kedvencosztaly vagy #kedvenczoldosztaly jelöléssel! Mindkét #jelölésre szükség van ahhoz, hogy nevezzétek az osztályotokat!
 • Minél többször osszátok meg a facebookon is, hogy a Ti videótok legyen az egyik legnépszerűbb!
 • DÍJAZÁS:
  Ez a nyertes osztály egy 150 000.- Ft értékű kirándulást nyerhet, emellett az osztály minden tagja tárgyi ajándékot kap. A nyertes osztály osztályfőnöke egy kerékpárt kap.
FOTÓVAL
 • Nevezzétek az osztályt az oldalon!
 • Készítsetek az osztályról egy képet, amelyen valami jópofa megjelenés vagy tevékenységetek látható! A képet töltsétek fel az Instagramra #pontvelem és #kedvencosztaly vagy #kedvenczoldosztaly jelöléssel! Mindkét #jelölésre szükség van ahhoz, hogy nevezzétek az osztályotokat!
 • Minél többet osszátok meg a facebookon is, hogy a Ti képetek legyen az egyik legnépszerűbb!
 • DÍJAZÁS:
  Ez a nyertes osztály egy 100 000.- Ft értékű kirándulást nyerhet, emellett az osztály minden tagja tárgyi ajándékot kap. A nyertes osztály osztályfőnöke egy kerékpárt kap.

A legnépszerűbb videók/képek közül a PontVelem zsűrije által kiválasztott videón/képen szereplő osztály lehet Kedvenc Zöld Osztály 2020-ban. A nevezett videó/kép az alábbi szempontok figyelembevételével kerül értékelésre: 
népszerűség, kreativitás, kivitelezés, „zöld téma” megjelenítése. Az értékelésnél figyelembe vesszük a feltöltési idő és a verseny lezárása közt eltelt időt, így minden nevezett osztály, ugyanannyi eséllyel vesz részt a versenyben. Részletek a szabályzatban.

REGISZTRÁCIÓ

A nevezési időszak 2020. október 5-től 2020. november 5-én 12:00 óráig,
a verseny 2020. november 20-án éjfélig tart.

Neved
E-mail címed
Instagram fiók
NEVEZETT OSZTÁLY
Osztály
Osztályfőnök neve

SZERVEZŐK, TÁMOGATÓK

A Magyarország Kedvenc Osztálya 2020 verseny a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében, valamint a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (1013 Budapest, Döbrentei utca 2.) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (1054 Budapest, Akadémia u. 3.) támogatásával, továbbá a New Wave Media Group Kft. (1126 Nagy Jenő u. 12.) médiatámogatásával valósul meg.

KAPCSOLAT

A versennyel kapcsolatban részletes leírást találsz az oldalon található játékszabályzatban.
Bármilyen javaslat, kérdés, észrevétel esetén bátran fordulj hozzánk e-mailen keresztül (pontvelem@pontvelem.hu) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot felhasználva!