Tudtad, hogy bizonyos kvízek kitöltésével mostantól Támogatód is gyarapíthatja a pontjaidat? Bármely érvényes regisztrációval rendelkező diák támogatója lehet 5 személy, aki szintén regisztrál a www.pontvelem.hu honlapon. Ne feledd, Támogató lehet a családtagod, ismerősöd, rokonod, vagy barátod, aki nem regisztrált diák a PontVelem Programban, diák nem lehet Támogató, de Ő is regisztrálhat a Programba teljes jogú tagként. ;)

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

SegítsVelem MosolyTáskával! Idén is számítunk Rád!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 05. 23.

Kinőtted az iskolatáskád? Esetleg a következő tanévben új iskolatáskát kapsz? Van, akinek sajnos még régi sincs és úgy jár iskolába… Varázsolj mosolyt egy társad arcára és adj új életet a használt, de jó állapotú iskolatáskádnak!

Tovább
SegítsVelem a bajbajutott gyermekeknek!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 03.

A PontVelem Okos Program tagjaként továbbra is lehetőséged van jótékonykodni! Bármikor megteheted újra, hiszen adni mindig öröm! Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kárpátaljai területeken és a határnál segíti a háború elől menekülő embereket, illetve az ország egész területén támogatja a befogadott családokat. A SegítsVelem Programban most a pontjaidból is felajánlhatsz a bajbajutott családok megsegítésére!

Tovább