FONTOS! A regisztrációs verseny 2024. január 29. napjától kezdődik és 2024. május 3. éjfélig tart. A versenyben részt vehet minden magyarországi általános iskola, középiskola és intézményvezetője, pedagógusa, illetve valamely diákja az alábbi feltételekkel:

 • 1. A verseny időtartama alatt az Intézmény tanára regisztrálja az Oktatási Intézményt a https://www.pontvelem.hu/intezmeny-regisztracio weboldalon. Az Intézményt diák is regisztrálhatja, de kérjük, hogy a valós adatok megadásának érdekében, lehetőleg pedagógus indítsa el a regisztrációt.

 • 2. Egy Intézmény, egy alkalommal regisztrálhat, kizárólag valós adatokkal.

 • 3. A verseny kezdete előtt létrejött Intézményi regisztrációval is részt lehet venni a versenyben a diákok mozgósításával.

 • 4. Az online beküldött regisztrációt, az Intézményvezető e-mail címére küldött megerősítő link segítségével jóváhagyja az igazgató, majd amennyiben nincs regisztrálva a megadott Kapcsolattartó, regisztrálják őt, legkésőbb a verseny végéig.

 • 5. A versenyben való részvétel csak a szabályzat 3.a, és az 3.b, feltétel együttes teljesülése esetén érvényes, mivel így lesz aktív az iskola regisztrációja. A már korábbi PontVelem regisztrációval rendelkező Intézmények részvétele automatikus, azonban fontos, hogy a Kapcsolattartó frissítse az iskolai létszámot a regisztrációja alatt.

 • 6. Egy Intézmény csak egy érvényes regisztrációt küldhet be. Ezeket a PontVelem Nonprofit Kft. ellenőrzést követően hagyja jóvá és aktiválja. Fenntartjuk a jogot a nem valós, vagy megismételt regisztráció elutasítására.

 • 7. A jóváhagyott regisztrációt követően, az Intézmény mozgósítja a diákokat is a regisztrációra, hogy minél magasabb számban vegyenek részt a diákok a programban és ezzel nyerjenek.

 • 8. Kérjük, hogy a Kapcsolattartó frissítse a weboldalon az iskola létszámát is!

 

DÍJAZÁS

Az Intézmények díjazása több szempont szerint történik, összesen 20 iskola nyerhet:

 • 1.A verseny időszaka alatt érvényes, jóváhagyott regisztrációt beküldő és Kapcsolattartóval rendelkező Intézmények közül 10 nyertest sorsolunk. A kisorsolt iskolák, egyenként 50 000.- Ft alapítványi támogatásban részesülnek.

 • 2.Intézményi díjazás diák regisztrációs számok alapján, két kategóriában történik, az alábbi TOPLISTÁKON követhető az eredmény:

   Az Intézményi létszámhoz viszonyítva, az Intézményben elért diák regisztrációs arány alapján.

   Az Intézményben elért diák regisztrációs arány alapján.

Szervező a korábbi, már meglévő diák regisztrációkat is figyelembe veszi a regisztrációs számok értékelésénél. Mindkét kategóriában az első 5-5 legmagasabb regisztrációs arányt elérő Intézmény nyerhet az alábbiak szerint:

 • 1.helyezett:

  120 000.- Ft értékű alapítványi támogatás

 • 2.helyezett:

  100 000.- Ft értékű alapítványi támogatás

 • 3.helyezett:

  80 000.- Ft értékű alapítványi támogatás

 • 4-5.helyezett:

  60 000.- Ft értékű alapítványi támogatás

 

DIÁKOK DÍJAZÁSA

Regisztrálj a PontVelem Programba és nyerj!

Az időszak alatt érvényes regisztrációt beküldő diákok közül 50 diák között sorsoljuk ki az alábbi tárgyi nyereményeket:

 • 5 darab VR szemüveg okostelefonhoz

 • 5 darab JBL hangszóró

 • 20 darab PontVelem logózott hátizsák

 • 20 darab PontVelem fans logózott kulacs

Ezen felül egy kisorsolt diák nyerhet egy plusz meglepetés főnyereményt, amely egy budapesti könnyűzenei koncert belépőjegy 2 fő részére, 2024. májusra.

Fontos! A főnyeremény és a TOP 10 nyeremény átvételének feltétele, hogy a sorsolás pillanatában a diák legyen a követője a PontVelem Instagram oldalának vagy a PV Fans TikTok oldalnak.

A nyertesek sorsolással kerülnek meghatározásra. A sorsolás dátuma: 2024. május 10.

A nyertesek a www.pontvelem.hu oldalon lesznek megjelenítve, legkésőbb 2024. május 17-ig. A tárgyi ajándékok a nyertes diákok iskolájába kerülnek kiküldésre a sorsolást követő PontBolt kiszállítás során.

További részletek a szabályzatban.

Szabályzat megtekintése

 

Kapcsolódó kvízek:

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

8 év 80 ezer mosoly – Lezárult a karácsonyi MosolyManók akcióPontVelem Okos Program hírei  -  2023. 12. 20.

Több mint 10 ezer ajándékcsomagot állítottak össze általános iskolás gyerekek rászoruló társaiknak a karácsonyi MosolyManók adománygyűjtő akcióban. A PontVelem Okos Program, a GLS Hungary és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciójában összegyűlt ajándékok még karácsony előtt eljutnak a nehéz helyzetben élő családok gyermekeinek.

Tovább
Végre itt a vakációóó!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 06. 19.

A nyári szünetben a PontVelem Program is pihen. ;)

Tovább