Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy immáron ötödik alkalommal is felkerültünk az Edison100-as listára, amely az ország 100 leginnovatívabb, gyerekekkel foglalkozó szervezetét gyűjti össze. 

2019-ben a PontVelem Okos Program lett hazánk legjobb gyerekeket fejlesztő tevékenysége a fenntarthatóság kategóriában, amely egy nagyon nagy elismerés számunkra.

Idén azonban egy óriási meglepetés ért minket, mert egy újabb szakmai elismerést is kaptunk az Edisonplatform díjátadóján. Nagy büszkeséggel osztjuk meg a hírt, hogy 2023-ban a GyűjtsVelem Progam részesült az ALTEO fenntarthatósági különdíjban!

Nagyon köszönjük a megtisztelő elismerést az ALTEO-nak és az Edison Platform-nak is! Ezt a díjat a hazai iskolák és a diákok is magukénak érezhetik, ugyanis Ők a legfontosabb részesei a GyűjtsVelem Programnak! Köszönet érte! 

 

 

 

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

A Fenntarthatósági Témahét keretében indul az 5 hetes időszaki gyűjtőverseny, az eddigi legnagyobb díjazásért!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 04. 15.

Az időszaki versenyben értékes ajándékokat nyerhetsz Te és az iskolád is! Ne maradj le, hozd vissza a régi, már nem használt mobiltelefonod és a lemerült elemeket, hogy a hulladék ne a szemétben végezze! Tegyünk együtt a jobb, fenntarthatóbb jövőért!

Tovább
PontVelem regisztrációs verseny az értékes nyereményekért! PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 01. 24.

ISKOLÁKNAK: Regisztrálja intézményét, mert automatikusan sorsoláson vesz részt! Mozgósítsák a diákokat, mert a legtöbb regisztrációval rendelkező iskola nyer! DIÁKOKNAK: Regisztrálj a PontVelem Programba és legyél Te az 50 szerencsés nyertes diák egyike, vagy legyél Te, aki elviszi a meglepetés főnyereményt!

Tovább