Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy immáron ötödik alkalommal is felkerültünk az Edison100-as listára, amely az ország 100 leginnovatívabb, gyerekekkel foglalkozó szervezetét gyűjti össze. 

2019-ben a PontVelem Okos Program lett hazánk legjobb gyerekeket fejlesztő tevékenysége a fenntarthatóság kategóriában, amely egy nagyon nagy elismerés számunkra.

Idén azonban egy óriási meglepetés ért minket, mert egy újabb szakmai elismerést is kaptunk az Edisonplatform díjátadóján. Nagy büszkeséggel osztjuk meg a hírt, hogy 2023-ban a GyűjtsVelem Progam részesült az ALTEO fenntarthatósági különdíjban!

Nagyon köszönjük a megtisztelő elismerést az ALTEO-nak és az Edison Platform-nak is! Ezt a díjat a hazai iskolák és a diákok is magukénak érezhetik, ugyanis Ők a legfontosabb részesei a GyűjtsVelem Programnak! Köszönet érte! 

 

 

 

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

AlmaZöld díjátadó gálaPontVelem Okos Program hírei  -  2020. 12. 04.

Az egy órás rendezvényen bemutatjuk a Fenntarthatósági Témahét legfontosabb eredményeit, a különféle versenyeken és programokon részt vett legeredményesebb diákokat, tanárokat és iskolákat, valamint a díjazott pályaműveket.

Tovább