Az eQka használt sütőolaj gyűjtőedények tesztelése véget ért. A tesztidőszak tapasztalatai, és az előforduló rendszerhibák alapján arra jutottunk, hogy a GyűjtsVelem Programban ettől a tanévtől csak a PET palackos használt sütőolajgyűjtést működtetjük tovább.

Ez a változás az eQka gyűjtőedényeket használó iskolákat érinti. Kérjük, hogy a diákokat mindenképpen értesítsék arról, hogy a HSO Trade gyűjtőedénybe öntött olajért már nem jár GyűjtőPont! 

A HSO Trade által kihelyezett edények egyelőre kint vannak az iskolában, de amennyiben olajat töltenek bele, a jövőben már nem tudunk érte pontot adni.

 

Kérjük, hogy 2022. szeptember 8-ig jelezzenek vissza, hogy igénylik-e a kihelyezett edények elszállítását és biztosíthatjuk-e a PET palackos használt sütőolaj gyűjtéshez az edényeket!  

 

Amennyiben a Programmal kapcsolatban kérdésük lenne keressenek minket bizalommal a pontvelem@pontvelem.hu email címen, vagy a +36 30 590 2085 telefonszámon.

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

GyűjtsVelem Olajat, készíts videót és pályázz!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 02. 15.

A GyűjtsVelem Program használt háztartási sütőolaj gyűjtést működtet 10 PontVelem Programban résztvevő iskolában. GyűjtsVelem te is!

Tovább
Megvannak a Pénzmúzeum-PontVelem fenntarthatósági pályázat nyerteseiPontVelem Okos Program hírei  -  2021. 06. 03.

Fantasztikus pályázatok érkeztek, gratulálunk mindenkinek!

Tovább