A használt sütőolaj mosogatóba öntése súlyosan károsítja a környezetet, ezért kérjük, hogy gyűjtsd te is otthon egy bármilyen tiszta PET palackban!

 

Ha megtelt a PET palackod, látogass el a gyűjtsvelem.hu oldalra és rögzítsd, hogy le fogsz adni egy palackot. Itt kapsz egy palack AZONOSÍTÓ KÓDOT, amit látható módon egy papírra írva vagy nyomtatva biztonságosan ragassz fel a palackra, majd ha tudod, fotózd le magadnak és vidd az iskolád területén található nagy olajgyűjtő edényhez és tedd bele! 1 liter használt sütőolajért 40 GyűjtőPontot kapsz, amelyet ajándékokra válthatsz be a PontBoltban és a gyűjtéssel az iskoládat is támogatod, ugyanis literenként 25.- Ft támogatást, vagy levásárolható pontot kap!

Ugye milyen remek lehetőség? GyűjtsVelem Olajat Te is!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

SegítsVelem a bajbajutott gyermekeknek!PontVelem Okos Program hírei  -  2022. 03. 03.

A PontVelem Okos Program tagjaként továbbra is lehetőséged van jótékonykodni! Bármikor megteheted újra, hiszen adni mindig öröm! Egy pont is számít, a lényeg, hogy segítsünk a rászorulóknak! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kárpátaljai területeken és a határnál segíti a háború elől menekülő embereket, illetve az ország egész területén támogatja a befogadott családokat. A SegítsVelem Programban most a pontjaidból is felajánlhatsz a bajbajutott családok megsegítésére!

Tovább
MosolyTáska – Iskolatáska gyűjtést hirdet a Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelemPontVelem Okos Program hírei  -  2021. 05. 31.

Országos iskolatáska gyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelem Okos Program június 1. és 23. között.

Tovább