A diákok az előzetesen kiosztott, otthoni 2,3 literes edényben gyűjtik a használt sütőolajat a meghirdetett időponttól kezdve. A diákok az iskolába beviszik a megtelt 2,3 literes palackot az iskolába. A diák 1 liter olajért 40 GyűjtőPontot kap, amelyet ajándékokra válthat be a PontBoltban. A HSO Trade elszállítási igény bejelentést követő egy héten belül elszállítja az iskolából a hulladékot. A kiürített edényben tovább tud gyűjteni az iskola. Az iskolát is díjazzuk a gyűjtésért, minden ténylegesen begyűjtött liter olaj után 25 pontot, vagy 25.- Ft alapítványi támogatást kap az iskola.

2022. február 1-től határozatlan ideig tart a használt sütőolaj gyűjtése az adott 10 iskolában. A résztvevő iskolák és a diákok díjazásával kapcsolatos mérőszámok 2022. május 15-ig számítanak bele a kampányba.

LEGYÉL A GYŰJTSVELEM OLAJAT PROGRAM SZTÁRJA!

Készíts egy rövid videót, amelyben a többi diák számára is érthető módon bemutatod a GyűjtsVelem Olajat! Program használt olajgyűjtés folyamatát! Töltsd fel a maximum 2 perces videót a Youtube-ra, vagy a Videára és küldd el nekünk a linket!

Kötelező elemek:
• a film címe legyen: Hogyan GyűjtsVelem Olajat?
• a GyűjtsVelem Olajat! Program logója
• a gyűjtési folyamat bemutatása az alábbi grafika segítségével.

Akár csapatban, osztállyal is készíthettek videót, a lényeg, hogy érthetően mutassátok be a gyűjtés folyamatát!
Az alábbi linken pályázz, legkésőbb 2022. március 4-ig!

 

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!