GyűjtsVelem Olajat! használt olajgyűjtő kampány

1. tesztelési időszak 2021. szeptember 20-december 20. között

Gondoltad volna, hogy egyetlen csepp használt étolaj 1000 liter élővizet is elszennyezhet? A használt olajgyűjtés amellett, hogy óvja környezetünket, roppant egyszerű, higiénikus és igen felhasználóbarát megoldást kínál! Vegyél részt Te is a használt olajgyűjtő versenyben, nemcsak a Földet óvod ezzel, hanem Te és az iskolád is nyerhet! Te értékes ajándékokat rendelhetsz a PontBoltból, a legaktívabb iskola alapítványa 100.000.- Ft alapítványi támogatást kap!

1.         Regisztrálj a www.pontvelem.hu  oldalon, hogy a hulladékért értékes pontokat gyűjts a PontBoltban megszerezhető ajándékokra!

2.         Óvd a környezetet! A használt sütőolaj mosogatóba öntése súlyosan károsítja a környezetet, ezért kérjük gyűjtsd te is a kiosztásra került olajgyűjtő kannába!

3.         A regisztrációd alá belépve rögzítsd a kannát a https://www.pontvelem.hu/gyujtsvelem-olajat-olajgyujtes/diakoknak oldalon az alábbiak szerint!

                  

4.         Kattints a „+Új kanna rögzítése” gombra!

5.         Ezt követően, írd be a kannádon található azonosítót, majd a „Rögzítés” gombra kattintva máris a neved alatt szerepel az egyéni kanna.

 

 

6.         A megtelt olajgyűjtő kannád vidd az iskolád területén található e-QKA olajgyűjtő edényhez!

 

7.         Az olajgyűjtő kannán található chip segítségével, nyisd ki az e-QKA-t és ürítsd bele tartalmát, ezt követően 2 napon belül megkapod a jól megérdemelt GyűjtőPontokat!

 

8.         Rendeld meg az ajándékod a PontBoltból! Aktuális információkért az olajgyűjtésről látogass el a www.pontvelem.hu oldalra!

GyűjtsVelem Te is! Köszönjük, hogy a segítségeddel a begyűjtött használt sütőolaj újrahasznosulhat a Rossi Biofuel Zrt. feldolgozásával!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!