A Föld napja alkalmából világszerte különféle eseményeket szerveznek, hogy felhívják a társadalom figyelmét a környezetvédelem, fenntarthatóság és zöld gazdaság fontosságára. Ezen alkalomból, valamint a 2021. április 19-23. között meghirdetett Fenntarthatósági Témahét keretén belül a Pénzmúzeum és a PontVelem országos videó- és fotópályázatot hirdetett az általános- és középiskolás diákok számára a környezettudatos magatartás jegyében. A pályázat fókuszában a forgalomból bevont bankjegyek és érmék, valamint értékkel már nem bíró, egyéb fizetőeszközök szerepeltek, melyeknek a pályázatban megszólított diákok új életet és célt adhattak kreatív megoldásaikkal.

Fantasztikus pályamunkák érkeztek, nagyon köszönjük a pályázatokat!

Az iPhone nyertesei az alábbi pályázók:

  • Fotós kategória: Marosvölgyi Nóra
  • Videós kategória: Peresztegi Mirkó

A legtöbb pályázót delegáló iskola az Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium volt, akik egy projektorral gazdagodtak. 

A Neo hátizsákok nyerteseit is rövidesen értesítjük.

Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük a remek pályamunkákat!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

MosolyTáska – Iskolatáska gyűjtést hirdet a Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelemPontVelem Okos Program hírei  -  2021. 05. 31.

Országos iskolatáska gyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelem Okos Program június 1. és 23. között.

Tovább
5 éves a karácsonyi MosolyManók akcióPontVelem Okos Program hírei  -  2020. 11. 06.

A rászoruló családok idén is számítanak a segítségükre!

Tovább