2020. november végén lezárult a fél éves Ózdi Digitális Pedagógus Képzés, a Válaszút Pályázat II. szakasza. Mint viharosan hullámzó tengeren vitorlát varrni tanulni, vagy esetleg térképészetben elmélyedni. Hasonló érzés lehetett annak a 42 pedagógusnak, akik ez idő alatt megtanultak számos online platformot kezelni, értékelési módszereket, szervező programot. Digitális tananyag készítést, mert saját videó készítésére is sorkerült. A részvétel 100%-os volt. Sőt nem csak az érdeklődés volt töretlen, de újító ötletek és javaslatok érkeztek a megtanulandó programok sorához, ahogy telt az év egyik hónapja a másik után.  2020., ez a dátum amúgy nagyon jól fog mutatni a képzési igazolás alján!

Aki csak teheti valahogy folytatja ezirányú tanulmányait a hallgatóink közül, ez pedig a kiváló oktatók munkáját dicséri. Hiszen megszerettetni egy tantárgyat mindig a legnagyobb pedagógiai bravúr. Mindenkinek szívből gratulálok!

Amíg lehetett élőben zajló oktatás helyét, a Mobidik digitális tanteremet a PontVelem rendezte be, s az oktatók felkérését is vállalta. A szervezést, a helyismeretet, és magát a helyet továbbá a rengeteg segítséget pedig az Ózdi Református Szeretetszolgálat adta a megvalósuló programhoz.

Köszönet.

 Fejér Gyopárka

 

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

MosolyTáska – Iskolatáska gyűjtést hirdet a Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelemPontVelem Okos Program hírei  -  2021. 05. 31.

Országos iskolatáska gyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a PontVelem Okos Program június 1. és 23. között.

Tovább