Időszaki gyűjtőverseny időtartama:
2020. OKTÓBER 5. - 2020. NOVEMBER 20-ÁN 12:00 ÓRÁIG


Az akciós gyűjtési időszak alatt, a PontVelem Okos Program keretében gyűjts minél több használt elemet, használt mobiltelefont és e-kütyüt, majd add le az iskolai kapcsolattartódnak!

Rögzítsd a kapcsolattartódtól kapott kuponokon található kódokat a www.pontvelem.hu oldalon! Digitális kuponokat is használhatsz, illetve a Kapcsolattartód kérheti a tömeges kuponjóváírást is.

Az időszak alatt, a hulladékonként legtöbb kupont beváltó, illetve GyűjtőPontokat gyűjtő 5-5 általános iskoláskorú diák nyerhet ajándékot.

A pontvelem.hu oldalon található toplista segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az adott időszakban a diákok által beváltott kuponok száma és az iskolák helyezése.

A toplistán pontosan megtekinthető, hogy az iskolák és a diákok az adott időszakban hány kg használt elemet, mobiltelefont és e-kütyüt gyűjtöttek. A gyűjtött hulladékok súlya nem jelenik meg azonnal a toplistákon, de a jóváírt kg-ok maximum két óra elteltével frissülnek a listán, így csak az adatok frissülését követően látható az éppen aktuális gyűjtött mennyiség a diákok alatt.

 

További információkat találsz a nyereményekről és jótékonykodási lehetőségekről az alábbi linken.

https://www.pontvelem.hu/szelektiv-hulladekgyujtes/gyujtoverseny 

 

Köszönjük, hogy játszol velünk! 


Oszd meg a hírt ismerőseiddel!