Örömmel adunk hírt róla, hogy a Pénziránytű-BankVelem Program iskolai hálózata tagjai számára „Gyerekekkel PénzOkosan!” címmel szakmai workshopot szervez 2019. december 6-án, amelynek helyszíne a Pénzügyminisztérium Pénztárterme.

A résztvevőket érdekes előadások és a jógyakorlatokról szóló interaktív beszélgetések is várják, miközben jobban megismerhetik a program mögött álló Pénziránytű Alapítványt és PontVelem Nonprofit Kft-t valamint az iskolahálózat más tagiskoláit is.

A rendezvényen való részvétel feltétele, hogy csatlakozzanak a Pénziránytű-BankVelem iskolahálózathoz.

Regisztrálni ITT tudnak.

Amennyiben biztosan szeretne jelen lenni a rendezvényen, regisztráljon mihamarabb, mert kizárólag az első 50 regisztrációt tudjuk elfogadni. 


Amennyiben iskolájuk még nem tagja a Pénziránytű-BankVelem Program iskolahálózatának, most a workshopon való részvételi lehetőség mellett azért is megéri regisztrálni, mert a 2019. november 29-ig csatlakozó iskolák közül 10 intézmény részesül 50 000.- Ft alapítványi támogatásban. 

Csatlakozás az iskolahálózathoz

Szeretettel várjuk a rendezvényen és a megjelenésére feltétlenül számítunk!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Keresd a biztonságot! Most egy iPhone-t is nyerhetsz vele! PontVelem Okos Program hírei  -  2020. 11. 04.

A nagy sikerre való tekintettel, újabb feladványokkal indult a Keresd a biztonságot! 6 hetes online pénzügyi játékunk! Találd meg a bankjegyek képein található eltérést és nyerj!

Tovább