A 2018-2019-es tanévben is folytatódik a hulladék elemek és mobiltelefonok, e-kütyük gyűjtése a PontVelem Programban. A megszokott módon a legjobb iskolák és diákok több versenyben is értékes díjakkal lehetnek gazdagabbak: téli és tavaszi időszaki hulladékgyűjtő versenyünkön a legjobb 3 iskola és a legjobb 10 diák nyerhet majd, míg az egész tanévben tartó hulladékgyűjtő versenyben minden megye legjobb iskolája részesül díjazásban.

Az idei tanév nagy újdonsága a DIGITÁLIS KUPON. Ezen újításunkkal nincs szükség kuponfüzet rendelésére, így a begyűjtött hulladékért könnyebben, gyorsabban és a fákat védve juthatnak pontokhoz a gyűjtő diákok. A honlapra bejelentkezve néhány kattintással kiadható a digitális kupon illetve diákként is igényelhető. A kupon működéséről a részletes leírás a Gyakran Ismételt Kérdések 22. kérdésénél olvasható.

Ha pedig már tudod, hogyan működik a digitális kupon, tölts ki kvízünket ITT, így még bónuszpontokhoz is hozzájuthatsz.

 

Hulladékgyűjtő programjainkon kívül idén is sok más izgalmas program és játéklehetőség vár mindenkit:

 

- Szeptember utolsó hetében kerül megrendezésre a Világ Legnagyobb Tanórája, melynek célja, hogy felhívja a diákok figyelmét az ENSZ által megfogalmazott 17 globális célra. Több információ a www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu honlapon érhető el.

- Továbbra is hetente új feladatokkal készülünk a pénzügyi tudásról szóló JátékBankban.

- Az idei tanévben is elindul két nagysikerű tudáspróbánk a PénzOkos és A ZöldOkos Kupa, sőt hamarosan indul a Pénzügyi Csúcs, legújabb, online pénzügyi tudásversenyünk.

- Hamarosan Okospontokat gyűjthetsz a Pénziránytű Alapítvány Pénzügyi Hősképző mobilalkalmazásával.

- 2019. március 18-22. között lesz az idei tanévben a Fenntarthatósági Témahét.

- Terveink között szerepelnek még különféle pályázatok és olyan lehetőségek, melyekkel még jobban és aktívabban bevonhatjuk a diákokat a programba.

 

Kapcsolódó kvízek:

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Karácsonyi MosolyManókPontVelem Okos Program hírei  -  2018. 10. 25.

Hamarosan újra indul karácsonyi ajándékgyűjtő akciónk!

Tovább
ZöldOkos KupaPontVelem Okos Program hírei  -  2017. 12. 17.

Verseny a fenntarthatóságért felsősök számára!

Tovább