2018.06.08-án a Csodák Palotájában tartottuk meg a 2017-18-as tanév évzáró gáláját.

A gálán készült fotók galériánkban tekinthetőek meg.

A gálára a Fenntarthatósági Témahét pályázatainak nyerteseit, a témahét keretein belül megrendezett hulladékgyűjtő verseny legaktívabb tanárait és diákjait, a JátékBankban legjobb eredményeket elért diákokat, a SegítsVelem program elglelkesebb résztvevőit valamint a Visa Pénzügyi Foci döntőbe jutott játékosait hívtuk meg.

A nyertes diákok és tanárok két turnusban vették át díjaikat, szabad idejükben pedig megtekinthették a Csodák Palotájának attrakcióit, végül pedig egy finom ebéd várta őket.

A Visa Pénzügyi Foci döntőjén 16 diák versenyzett élőben egymás ellen az online játékban. A jó hangulatot és izgalmat fokozta, hogy egy sportkommentátor közvetítette a játékot. A döntőt Csákó Tamás, a Rózsai Tivadar Református Általános Iskola és Óvoda tanulója nyerte. Minden döntős BankVelem baseball sapkával és focilabdával tért haza, míg az első három helyezett még egy-egy csúcskategóriás tablettel is gazdagabb lett.

Részletes beszámoló itt olvasható:

http://www.origo.hu/itthon/20180614-tanevzaro-gala-kereteben-jutalmaztak-a-legjobb-diakokat-pontvelem-nonprofit-kft.html

A nyári szünet után várunk vissza mindenkit programjainkba!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Szeretnétek iPhone telefont nyerni? A visszaszámlálás megkezdődött!PontVelem Okos Program hírei  -  2018. 03. 02.

Március7-ig tölthetitek ki a PénzOkos Kupa online fordulóit! Március 7-én csak délben tudjátok kitölteni az ötödik fordulót!

Tovább
ZöldOkos KupaPontVelem Okos Program hírei  -  2017. 12. 17.

Verseny a fenntarthatóságért felsősök számára!

Tovább