Játssz a Visa 2018-as Pénzügyi Focival és nyerj egy FIFA-VISA focilabdát, egy Pénziránytű-BankVelem baseball sapkát, vagy egy értékes tabletet!

A játék három korosztály számára elérhető, de a Pénziránytű-BankVelem Program által meghirdetett versenyben kizárólag 7-8. osztályos diákok vehetnek részt, a kezdő, 11-14 éves kategóriában.

Teszteld a pénzügyi tudásodat a VISA feleletválasztós kérdéssorával kibővített focis játékkal! A játék próbára teszi a pénzügyi ismereteidet, ettől függően tudsz előrehaladni a pályán és végül megnyerni a mérkőzést. A versenyben segítségedre lehet, akár a felnőtt segítőd is, aki a tanulási modulokat használva támogathat a játékra való felkészülésben.

Ha mindez elnyerte a tetszésedet és készen állsz a játékra, kattints és játssz!

Tovább a játékhoz

Fontos! A játék kizárólag számítógépen játszható,
mobileszközökön nem tudsz vele játszani.

 

A játék végén mindenképpen kattints a „Tedd közzé az eredményed” gombra a PÉNZÜGYI FOCI oldalán, hogy indulhass a nyereményekért, amennyiben ezt nem teszed, nem tudjuk beszámítani a versenybe a pontjaidat!

Hajrá, drukkolunk Neked!

 

Kapcsolódó kvízek:

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Szeretnétek iPhone telefont nyerni? A visszaszámlálás megkezdődött!PontVelem Okos Program hírei  -  2018. 03. 02.

Március7-ig tölthetitek ki a PénzOkos Kupa online fordulóit! Március 7-én csak délben tudjátok kitölteni az ötödik fordulót!

Tovább