2017/2018-as tanév használt elem és használt mobiltelefon és e-kütyü tavaszi időszaki gyűjtőverseny

 

Időszaki használt elem-, mobiltelefon és e-kütyü gyűjtő bajnokság PontVelem iskolák és diákok részére a Fenntarthatósági Témahét keretein belül.

 

A VARTÁ-nak és EMOS-nak köszönhetően, az akció ideje alatt, a tíz legtöbb hulladékot gyűjtő diák, az értékes pontokon felül most szuper ajándékokat nyer.

Szeretnél egy XBOX One-t, vagy egy szuper táblagépet, esetleg egy jó telefont, vagy fényképezőgépet? Jól jönne egy JBL hangszóró?

Szuper nyeremények várnak Rátok!

A legtöbbet gyűjtő általános- és középiskolákat is külön hulladékonként két kategóriában díjazzuk.

 

  • Az akciós gyűjtési időszak alatt, a PontVelem Okos Program keretében gyűjts minél több használt elemet, használt mobiltelefont és e-kütyüt, majd add le az iskolai kapcsolattartódnak!
  • Általános iskolásként rögzítsd a kapcsolattartódtól kapott elemes kuponokon található kódokat a www.pontvelem.hu oldalon! Középiskolásként, a tanárod tudja kérni a pontjaid jóváírását!
  • Az időszak alatt, a legtöbb kupont beváltó, illetve gyűjtőpontokat gyűjtő tíz általános iskoláskorú diák és tíz középiskolás korú diák nyerhet ajándékot.
  • A fenntarthatosagi.temahet.hu és a pontvelem.hu oldalon található toplista segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az adott időszakban a diákok által beváltott kuponok száma és az iskolák helyezése.
  • A toplistán pontosan megtekinthető, hogy az iskolák és a diákok az adott időszakban hány kg használt elemet, mobiltelefont és e-kütyüt gyűjtöttek. A gyűjtött hulladékok súlya nem jelenik meg azonnal a toplistákon, de a jóváírt kg-ok maximum két óra elteltével frissülnek a listán, így csak az adatok frissülését követően látható az éppen aktuális gyűjtött mennyiség a diákok alatt.

Köszönjük, hogy játszol velünk!


A játék fő támogatója, megrendelője:  Emberi Erőforrások Minisztériuma

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!