Évente megrendezésre kerülő országos pénzügyi tudásverseny általános iskolások számára,  OkosPontokért, értékes nyereményekkel

Nevezzetek Ti is! A tudásversenyen felső tagozatos általános iskolás diákok indulhatnak 3 fős csapatokban. A verseny 5 on-line fordulóból, egy regionális és egy országos döntőből áll, ahova a 9 legjobb csapat jut be. A döntő neves zsűri előtt zajlik értékes díjakért. Értékes OkosPontokat kaptok PontSzámlátokra a helyes válaszokért cserébe.

1. díj: Az első helyezett csapat iskolája nyer 100 000.- Ft-ot. A csapat minden tagja nyer továbbá egy Apple iPhone SE mobiltelefont. A Felkészítő Tanár 30 000.-Ft-os utalványt kap.

2. díj: A második helyezett csapat iskolája nyer 80 000.- Ft-ot. A csapat minden tagja nyer továbbá egy Samsung Galaxy Tab E készüléket. A Felkészítő Tanár 25 000.-Ft-os utalványt kap.

3. díj: A harmadik helyezett csapat iskolája nyer 50 000.- Ft-ot. A csapat minden tagja nyer továbbá egy Huawei P9 lite mini okostelefont. A Felkészítő Tanár 20 000.-Ft-os utalványt kap.

Az első három helyezett csapat kupát és a csapat minden tagja érmét nyer.

A döntős csapatok minden tagja tárgyi nyereményt kap.

A versenyre a „Küldetések a pénz világában” című pénzügyi általános iskolai tankönyvből lehet felkészülni, amely online is elérhető ezen a linken.

Ide kattintva regisztrálj!

Nevezz tudással a nagy megmérettetésre! Drukkolunk Nektek, nagyon számítunk a nevezésetekre!

Kapcsolódó kvízek:

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

A Világ Legnagyobb TanórájaPontVelem Okos Program hírei  -  2017. 09. 04.

Tudd meg miről mesél a tányérod!

Tovább
Most biztosan megéri szelektíven gyűjteni a hulladékot!PontVelem Okos Program hírei  -  2017. 04. 13.

Gyűjtsetek össze minél több használt elemet és e-kütyüt, hogy tiétek legyen az értékes díjak egyike!

Tovább