Szeretnél értékes BónuszPontokat gyűjteni?

Töltsd ki a JátékBank pénzügyi tudáspróbáit! Egy kérdéssor megoldásáért a helyes válaszok arányában maximum 30 BónuszPontot kaphatsz.

Felsős diák vagy? A JátékBank kérdéssorainak rendszeres kitöltői közül 5 diák ellátogathat a Magyar Nemzeti Bank Készpénzlogisztikai Központjába!

Alsós diák vagy? A JátékBank kérdéssorainak rendszeres kitöltői közül 5 diák családi belépőt nyer a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Mostantól minden szerdán új kérdéssort találsz a JátékBankban. Három korosztály számára készülnek a feladatok, te is biztos megtalálod a neked szóló kérdéseket.

A kérdéssorokat a megjelenésüktől kezdve egész évben ki lehet tölteni, bármikor csatlakozhatsz, játszhatsz, tanulhatsz velünk és gyűjtheted a BónuszPontokat.

A BónuszPontokat csak abban az esetben tudjuk jóváírni, ha regisztrálsz az oldalon diákként és a regisztrációd alá belépve töltöd ki a kvízeket. A pontokat a tudáspróba kitöltését követően kapod meg a PontSzámládra.

A JátékBankot a Pénziránytű Alapítvány támogatja a BankVelem Program keretében. A kérdéssorok összeállítása a Pénziránytű Alapítvány szakmai vezetésével történik. A felső tagozatos kérdéssorok a Küldetések a pénz világában című tankönyv témaköreire épülnek, így azt nem árt tanulmányozni kitöltés előtt.

Sok sikert kívánunk! Játssz, bankolj, okosodj!

Tovább a JátékBankhoz

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

ZöldOkos KupaPontVelem Okos Program hírei  -  2017. 12. 17.

Verseny a fenntarthatóságért felsősök számára!

Tovább
Te is lehetsz SMS Bankár! Szeretnél 100 BónuszPontot egyszerűen?PontVelem Okos Program hírei  -  2017. 08. 30.

Legújabb szolgáltatásunknak köszönhetően már sms-ben is tájékozódhatsz minden PontBank tranzakciódról. Szüleid beleegyezésével add meg mobiltelefon számod az adatlapodon és máris kaphatod az sms értesítéseket!

Tovább