Fenntarthatósági Témahét a kerettantervekre épülve valósul meg iskolai, illetve internetes környezetben. A témahét során több különböző interaktív programmal aktivizáljuk az iskolákat, tanárokat és diákokat! A témahétre az iskoláknak regisztrálni kell!

A Fenntarthatósági Kupa egy online, országos tudásverseny felső tagozatos általános iskolások, illetve középiskolások részére. A kupára regisztrálni kell! A fenntarthatóság témája kapcsán bemelegítő kvízeken keresztül gyakorolhattok a versenyre, amit egy izgalmas online verseny fog követni.
A kupa fővédnöke Dr. Áder János, köztársasági elnök. A győztes csapatok, felkészítő tanáraik, valamint iskoláik is értékes díjazásban részesülnek!

Az online tudáspróba 2016. április 22-én (pénteken) 12:00 és 13:00 óra között lesz!

A Fenntarthatósági Témahéten egy 4 hetes szelektív hulladékgyűjtő versenyt hirdetünk a részetekre. Gyűjtsetek össze minél több használt elemet, használt mobiltelefont és e-kütyüt, hogy tiétek legyen az értékes díjak egyike! Hiszen miért is ne járna nektek jutalom Földünk védelmezéséért? Most biztosan megéri kiválogatni a hulladékot a szemétből!

A Fenntarthatósági Témahét keretében rajzpályázatot  hirdetünk, alsó tagozatos diákoknak, amelyen 4 nyertes is értékes díjazásban részesül!

Válasszatok ki egy témát az alábbi 3 közül és küldjétek be a hozzá kapcsolódó alkotásotokat:

  • A papír útja
  • Ünnepek, család
  • Ez a szeretet
  • A Föld védelmező szuperhőse

Leadási határidő: 2016. április 22. péntek, éjfél.

A fenti versenyek közül biztosan megtaláltad Te is azt, amelyen szívesen indulnál!

Sok sikert kívánunk!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!