A PontVelem Okos Program keretében meghirdetésre kerülő Osztálykirándulás tervező pályázat célja a pénzügyi tervezés folyamatának megismertetése a gyerekekkel! A legjobb kirándulás a közös tervezéssel kezdődik, hiszen mindenki ötletére szükség van! A csapatmunka összehozza az osztály tagjait, és így együttes erővel nyerhetitek meg a precízen megtervezett osztálykirándulást!

 


Az alsó illetve felső tagozatos diákok osztálykirándulása eltérhet egymástól, (időtartam, mind programlehetőségek tekintetében) így az elbírálás is külön zajlik. A programban részt vevő alsó illetve felső tagozatos osztályok közül az 1-1. helyezett osztályok kirándulását finanszírozzuk! A 2. és 3. helyezett osztályok sem maradnak jutalom nélkül! Számukra egy kiválasztott programra biztosítjuk a belépőjegyeket maximum bruttó 50.000 Ft-ig!

 

A pályázat időtartama alsó és felső tagozotosoknak:

Pályázat kezdete: 2016. február 1.

Pályázat leadási határideje: 2016. március 31.

Eredményhirdetés: 2016. április 14.

 

További információ a szabályzatban!

Sok sikert Mindenkinek!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

A Fenntarthatósági Témahét keretében indul az 5 hetes időszaki gyűjtőverseny, az eddigi legnagyobb díjazásért!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 04. 15.

Az időszaki versenyben értékes ajándékokat nyerhetsz Te és az iskolád is! Ne maradj le, hozd vissza a régi, már nem használt mobiltelefonod és a lemerült elemeket, hogy a hulladék ne a szemétben végezze! Tegyünk együtt a jobb, fenntarthatóbb jövőért!

Tovább
PontVelem regisztrációs verseny az értékes nyereményekért! PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 01. 24.

ISKOLÁKNAK: Regisztrálja intézményét, mert automatikusan sorsoláson vesz részt! Mozgósítsák a diákokat, mert a legtöbb regisztrációval rendelkező iskola nyer! DIÁKOKNAK: Regisztrálj a PontVelem Programba és legyél Te az 50 szerencsés nyertes diák egyike, vagy legyél Te, aki elviszi a meglepetés főnyereményt!

Tovább