Nyerd meg a Samsung által felajánlott 150 000.- Ft értékű ajándékcsomagot, juttasd el az osztályodat egy saját, különleges osztálykirándulásra, vagy szerezd meg az iskoládnak a pénzdíjat! Ez az igazi nyereményeső!

 

Igazán érdemes részt venni a  Pontvelem.hu Okos programban, hiszen minél több használt elemet, mobiltelefont és akkut sikerül összegyűjtened, annál nagyobb az esélyed, hogy Te, az osztályod vagy az iskolád nyerjen. A BankVelem pénzügyi programunk segítségével egész évben értékes nyeremények várnak rád!  Csak gyűjtöd az elemeket és használt mobiltelefonokat, gazdálkodsz, aztán beváltod a pontjaidat ajándékokra - ez nagyon király! A nyereményekről itt olvashatsz!

Ezen felül az első három helyezett osztály nyereménye egy osztálykirándulás, érdekes programokkal. Mekkora lenne már, ha Nektek egy pluszkirándulással több lenne az idén!... Ezen kívül a legtöbb elemet gyűjtő iskolák is részesülnek a több százezer forintos összdíjazásból.

A használt mobiltelefonok gyűjtéséért a Samsung nagyon értékes díjakat ajánlott fel.

A BankVelem programunkkal mindenki csak nyerhet! Egész évben lesznek akciók, játékok, amelyeknek köszönhetően az iskolád, tanárod, osztályod és Te is nyerhetsz!

A díjakról bővebben olvashatsz a verseny- és díjazás tájékoztatónkból.

Hajrá, a PontFejek mindannyiatoknak szurkolnak!

Cup

 


Oszd meg a hírt ismerőseiddel!