Aki nem tudná, két új játékunk indult, amelyik közül az egyik a ’Legjobb iskola’ néven található meg Facebook oldalunkon. A játék célja, hogy megtaláljuk az év legnagyobb rajongótáborával rendelkező iskoláját, amelyben természetesen a PontVelem program is jelen van. Így szeretnénk megtudni, hogy mi az év legzöldebb iskolája.
Legjobb iskola nevű játékunkért kattints ide.


Ugyanakkor ne feledjétek Mobilgyűjtő bajnokságunkat sem. Mivel már nem csak elemeket, de használt telefonokat is leadhattok programunk keretében, ezért gondoltuk egy játékkal hívjuk fel erre figyelmeteket. Azt már szemfülesek tudhatják Facebook oldalunkról, hogy egy telefon 500 pontot ér, azonban az érte kapott kóddal regisztrálva a játékban, új telefont is nyerhettek.
A Mobilgyűjtő bajnokságot ide kattintva érheted el.


Végül szeretnénk felhívni figyelmeteket videóversenyünkre is. Itt egy videót kell készítenetek, amely elmagyarázza másoknak a PontVelem programba történő regisztráció menetét. Már több videót is kaptunk tőletek, melyek mindegyik nagyon tetszett nekünk, azonban szeretnénk még több ember figyelmét felhívni programunkra, így aki még nem nevezett, ne késlekedjen! Hogy ösztönözzünk is egy kicsit benneteket, meg kell említenünk, hogy minden feltöltés 500 pontot ér a feltöltő PontVelem PontSzámláján. A legjobb videónak járó díj ezen kívül 5000 pontot ér, amit a zsűri fog odaítélni a legjobb videóért!
Videóversenyünkért kattints ide.

Sok sikert mindenkinek!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!