Fontos!

Ha a Digitális Diákszéfben gyűjtött Diáktallérokat szeretnéd felhasználni a PontBolt megrendeléseidhez, ezt kizárólag a Digitális Diákszéf applikációból tudod elindítani. A művelet során a Diáktallérjaidat átváltjuk OkosPontokká, amikkel már szabadon tudsz rendelni a PontBoltban. A Diáktallérok átválthatósági idejéről szintén a Digitális Diákszéf applikáció ad tájékoztatást. Az átváltott OkosPontokkal a PontBoltból akkor tudsz terméket rendelni, ha előzetesen regisztráltál a PontVelem Okos Programba is, ezt itt megteheted.

Mi az a Digitális Diákszéf?

Az MNB Digitális Diákszéf a modern technológiák lehetőségeit kihasználó megtakarítási és pénzügyi ismeretterjesztő mobilapplikáció.

A mobilapplikáció használata során játékos, pénzügyi témájú és a környezettudatosságot fejlesztő kvízkérdésekre válaszolva digitális megtakarítási eszközöket (érmeket) gyűjthetsz és cserélgethetsz a barátaiddal, amelyeket meghatározott időszakokban tárgyi ajándékokra is beválthatsz.

Játssz!

A Diákszéfben játékos kvízkérdésekre válaszolva érmeket gyűjthetsz. Készülj pénzügyi, környezetvédelmi és digitalizációs kérdésekre is!

Gyűjts és cserélj!

Minden érem ábrázol valakit, vagy valamit. Vannak állatos érmek, de megtalálhatod akár szülővárosod, vagy egy híres király érméjét is. Barátaiddal cserélgetheted őket, hogy minden sorozat meglegyen.

Váltsd nyereményekre!

Az éremsorozatok nem csak szépek, de értékes tárgyi nyereményekre válthatóak be. Gyűjts össze minél többet, állíts be célokat, és váltsd be a kiválasztott ajándékokra a PontBoltban!

...

Hogyan tudsz játszani?

  • A mobilapplikációt közvetlenül az alkalmazás-áruházakból vagy a honlapon található link segítségével lehet letölteni.
  • Az alkalmazás használatát regisztrációt követően tudod elkezdeni.
  • A regisztrációt a szüleid tudják elindítani, kérd a segítségüket minél hamarabb!
  • A folyamat során valamelyik szülőd regisztrálja magát és Téged is a mobilapplikációban.
  • A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, kérd szüleid segítségét és kezdd el használni az applikációt még ma!

Az applikáció 2020. szeptember óta elérhető és letölthető iOS és Android telefonokra, de kizárólag szülői jóváhagyással használható.

Szerezd meg: Google Play