Készíts egy olyan plakátot, amely a befektetések és megtakarítások témakörét mutatja be szakszerűen úgy, hogy az érthető legyen bárki számára.

A plakát pénzügyi magyarázatainak összeállítása során, a "Küldetések a pénz világában" című tankönyvet hívd segítségül! Kérjük, ne a könyv képeit használd, hanem a saját fantáziáddal alkoss!

PÁLYÁZÓK KÖRE

A pályázaton indulhat bármely, iskolai alapítvánnyal rendelkező, magyarországi alapfokú oktatási intézmény felső tagozatos diákja. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a Pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését. Egy iskolából bármennyi diák jelentkezhet egyénileg és egy diák akár több plakáttal is pályázhat.

PÁLYÁZATI NYEREMÉNYEK

A szakmai zsűri által legjobbnak értékelt plakátot készítő diákok részesülnek díjazásban.

A „Befektetések és megtakarítások” témában készített három legjobb plakát készítői egy-egy digitalizáló táblát kapnak ajándékba.

Az iskola, ahonnan létszámarányosan a legtöbb felső tagozatos diák nyújt be érvényes és értékelhető pályázatot, 100.000.- Ft alapítványi támogatásban részesül.

A nyertes plakát nyomtatott verziója a következő tanévben a Pénziránytű-BankVelem Utazó Iskola keretében jut el legalább 100 iskolába.

MIT KELL TENNED?

Tervezz egy szuper plakátot, majd a tervezett plakátot az innen letöltött és kitöltött űrlappal együtt küldd el a palyazat@pontvelem.hu e-mail címre!

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. április 15. éjfél

SZABÁLYZAT

További részletek a program szabályzatában.