A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű-BankVelem Program keretében, a Pénz7 pénzügyi és vállalkozói témahét egyik eseményeként.

Megéri pályázni, mert a legjobb videót készítő csapatok osztálykirándulást nyerhetnek!

A pályázat fő támogatója

Pénziránytű Alapítvány

Pályázati kiírás

Készítsetek egy videót, amelyben egy általatok írt mesét vagy pénzügyi történetet adtok elő. Az alábbi témakörökhöz illeszkedő népmeséből dolgozzatok át egy rövid pénzügyi történetet, vagy egy kapcsolódó szólásmondást, közmondást alkalmazva írjatok mesét. Az általatok írt, vagy átdolgozott, pénzügyi témával kapcsolatos meséből készítsetek forgatókönyvet, szövegkönyvet és ezek alapján játsszátok el a történetet! A „színdarabot” vegyétek videóra. Legyetek kreatívak, találjatok ki egy érdekes, életszerű történetet és használjatok minél több pénzügyi kifejezést!

Témakör 1
Születésnap (vagy egyéb jeles nap) és annak gazdaságos megünneplésével kapcsolatos témakörben íródott mese.


Témakör 2
A Pénz7 aktuális témája, azaz a befektetések és megtakarítások témakörében íródott mese.


Díjak

A szakmai zsűri által kiválasztott témában készített legjobb videó készítői részt vehetnek a Pénz7 pénzügyi és vállalkozói témahét megnyitóján, ahol a csapat előadja a mesét és elismerő oklevelet kap. A Pénz7 megnyitó 2019. február 25-én kerül megrendezésre.

A születésnapi témában készített legjobb videó készítői élmény programot nyernek. A csapat iskolájának alapítványa 150.000.- Ft támogatást kap, amelyet a nyertes csapat a kirándulására fordít.

A befektetések és megtakarítások témában készített legjobb videó készítői élmény programot nyernek. A csapat iskolájának alapítványa, a Magyar Bankszövetség jóvoltából, 150.000.- Ft támogatást kap, amelyet a nyertes csapat a kirándulására fordít.

Mindkét témában benyújtott videók közül, a 2. és a 3. helyezést elérő csapat iskolájának alapítványa 50.000.- Ft támogatást kap, amelyet a nyertes csapatok a kirándulásukra fordítanak.

Mindkét kategória első 5 csapatából, 10-10 gyerek, ingyenesen használhatja a BOOKR Kids applikációját 3 hónapon keresztül.

Az iskola, ahonnan létszámarányosan a legtöbb csapat nyújt be érvényes és értékelhető pályázatot, 100.000.- Ft alapítványi támogatásban részesül.

A pályázat határideje, beküldési módja

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. február 4. éjfél.
További részletek a szabályzatban.