A PontVelem Nonprofit Kft. idén első ízben hirdette meg a MeseTÁRca pályázatot a Pénziránytű-BankVelem Program keretében, a Pénz7 pénzügyi és vállalkozói témahét egyik eseményeként. A pályázat fő támogatója a Pénziránytű Alapítvány.

Nagyon köszönjük a remek pályázatokat!

A videók értékelése megtörtént és az értékelési szempontok figyelembe vételével az alábbi listák szerint kerülnek díjazásra a megküldött videók:

Témakör 1
Születésnap (vagy egyéb jeles nap) és annak gazdaságos megünneplésével kapcsolatos témakörben íródott mese.

1. Acsai lakodalmas (Acsai Petőfi Sándor Általános Iskola Acsai Aprónép) 2. Születésnapi felfordulás (Újpesti Bajza József Általános Iskola 3. b osztálya)


Témakör 2
A Pénz7 aktuális témája, azaz a befektetések és megtakarítások témakörében íródott mese.

1. helyezett: Mézes mázas mese a pénzről (Debreceni Benedek Elek Általános Iskola 2. a osztálya) 3. helyezett megosztva: Így fizet Lúdas Matyi és Galiba (Budenz József Általános Iskola és Gimnázium 1. c osztálya) ÉS „Sok kicsi sokra megy” (Csabrendeki Általános Iskola 1. osztálya)


Az első helyezett csapatok iskolájának alapítványa 150.000.- Ft támogatást kap, amelyet a nyertes csapat a kirándulására fordít.Mindkét témában benyújtott videók közül, a 2. és a 3. helyezést elérő csapat iskolájának alapítványa 50.000.- Ft támogatást kap, amelyet a nyertes csapatok a kirándulásukra fordítanak.

Az iskola, ahonnan létszámarányosan a legtöbb csapat nyújtott be érvényes és értékelhető pályázatot, 100.000.- Ft alapítványi támogatásban részesül:

Encsencs - Penészlek - Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézménye

Gratulálunk a nyerteseknek!